consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mea a inceput viata sexuala la 15 ani doar din curiozitate, cu un vecin. Apoi pana la 16 ani si jumatate au mai fost 9 baieti. La 17 ani, cand am fost plecat, m-a inselat, la fel si la 18 ani.

Terapeuti.ro 9:18am Jan 13
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Ma Numesc P. Sorin si sunt din Deva. Sunt un tip de 25 de ani si vreau o parere obiectiva despre prietena mea. Problema mea este ca am nemultumiri legate de trecutul ei. Ea a inceput viata ssexuala la 15 ani doar din curiozitate cu un vecin. Apoi pana la 16 ani si jumatate sa culcat fara sa aiba relatie doar din prostie cu inca 9 baieti. Cand am cunoscut-o la 16 ani si jumatate tot am incercat sa o invat ca nu e voie si nu e frumos ce a facut. Cu toate astea la 17 ani cand am fost plecat m-a inselat iar la 18 ani tot cand am fost plecat iar ma inselat. Acum ea are 22 ani si sa cumintit ( sper). Intrebarea mea este daca prietena mea a fost sau nu curva in trecut. Multumesc anticipat !!!


Ruxandra Grigore 9:22am Jan 13
Daca tu ne intrebi asta,inseamna ca in mintea ta tu te indoiesti deja de ea. Ar trebui sa apreciezi faptul ca a fost sincera cu tine si ti-a marturisit trecutul ei.Asta pe de o parte.Pe de alta parte, adevarata problema sunt infidelitatile ei.Poti sa treci peste ele? Vrea ea sa-si schimbe atitudinea sau va continua asa?astea-s intrebari la care ar trebui sa-ti raspunzi

Botezat-Antonescu Radu 9:22am Jan 13
daca prin termenul ‘curva’ te referi la ‘a lua bani pt relatii sexuale’ atunci nu avem cum sa stim. Daca prin ‘curva’ te referi la faptul ca te-a tot inselat si tu esti inca in aceasta relatie… atunci poate ar fi bine sa incepi sa te intelegi mai mult pe tine decat pe ea. Daca prin ‘curva’ te referi la apetitul sexual ridicat al unei fete/femei… atunci te inseli. Succes!

Mihaela Comisel 9:53am Jan 13
Tu nu poti pune stapanire pe nimeni, nici pe trecut, nici pe prezent, cu atat mai putin pe viitor. Nu-ti poti impune “moralitatea” ta altei persoane! Fiecare are dreptul sa aiba propria viata (asta presupunad ca nici o persoana nu se naste sa te satisfaca pe tine!). Daca drumurile voastre s-au intersectat, este alegerea amandorura de a ramane impreuna, dar daca ai un cod de conduita si judecati pe masura si alegi sa ramani in relatii care-ti “zdruncina” increderea, este doar pentru ca tu nu ai incredere in tine si in potentialul tau. Acest lucru iti este greu sa-l recunosti si sa-l gestionezi si atunci preferi sa vezi la cel de langa tine ceea ce tu nu ai (neincredere – “m-a inselat!”). Parerea mea este ca ai nevoie de o vizita la psiholog ca sa iti dai seama ce din trecutul tau te-a facut sa nu ai increderea in tine si mai ales de ce ai ales sa stai langa o persoana pe care o judeci si in care nu ai incredere.

Lucian Filip 8:16am Jan 14
Eh! Ma gindesc ca in toata aceasta perioada in care faceai aceasta contabilitate a barbatilor ei tu ai fost sfintul sfintilor!Las o!N o iubesti! Va stricati amindoi viata cu geloziile tale.Unui barbat care iubeste nu i pasa de citi barbati au fost in viata iubitei sale inainte de el.Deci inca odata n o iubesti! Daca asa gindesti nu vei iubi pe nimeni niciodata si e greu de crezut ca te va iubi cineva. Cu o contabilitate sexuala mereu in minte.Asta daca pentru tine e mai important trecutul sexual al fetei decit faptul ca ea, sa zicem ca, te ar iubi azi.Ce te ai fi facut daca prietena ta era dansatoare intr un bar sau vreo vedeta de film porno?Tine minte:rare sunt femeile care sa insele barbatul pe care il iubesc.De obicei il parasesc pur si simplu.Intre iubire si sexualitate e o diferenta foarte mare.Poti iubi fara sa faci sex si poti face sex fara sa iubesti.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile