consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am surprins soția cu cineva in pat. Șocul a fost imens, am fost internat la cardiologie 5 zile. Am un copil si am decis să trec peste. Nu stiu cum sa procedez.

Mesaj anonim, prin secțiunea Psiholog online 

Răspunsuri prin intermediul grupului Întreabă un psiholog sau psihoterapeut online
Buna ziua
Am surprins soția cu cineva in pat .șocul a fost imens am fost internat la cardiologie si dupa 5 zile am fost pus pe picioare.Am un copil de 7 ani si am decis să trec peste.Nu stiu cum sa procedez?
 • Cristina Constantin, pagina de psihologie
  Cristina Constantin, pagina de psihologie Buna ziua! Sunteti singurul care poate hotărî ce va face mai departe. Deși POATE suna dificil, infidelitatea nu presupune automat încheierea unei relatii. Insa, pentru a continua, este nevoie de efort din partea ambilor parteneri. O aventură extraconjugala este rezultatul mai multor nemulțumiri, frustrări, blocaje. O terapie de cuplu este indicată în aceste cazuri. Ma puteti contacta in privat pentru mai multe detalii. Sărbători cu liniște!
 • Monica Enescu
  Monica Enescu Oricat ati dori dvs sa “treceti peste”, cauza acestei situatii atat de neplacute prin care ati trecut, nu va fi rezolvata daca nu intelegeti motivele pentru care s-a ajuns aici si de asemenea, ar fi necesar sa aflati cat de disponibila este sotia pentru relatia dvs, cat de mult isi doreste ea sa reparati relatia. Si eu cred ca cel mai indicat este sa apelati la o terapie de cuplu. Numai bine!
 • Roxana Maria
  Roxana Maria Faptul ca va doriti sa continuati casnicia, este un lucru bun, insa nu suficient, deoarece o relatie de cuplu implica doua persoane. Este nevoie sa va clarificati gandurile sentimentele, nevoile si desigur,
  obiectivele.
  Am avut astfel de situatii, am lucrat cu cupluri in care infidelitatea unuia, sau chiar a ambilor parteneri, le.a pus casnicia la incercare.. Exista solutii, exista sanse, dar rezultate veti avea lucrand cu un specialist – ma puteti contacta in privat.
  Calm, rabdare si..vorbim..!!


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile