Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma gandesc obsesiv la momentele in care am fost umilita, jignita si amenintata la locul de munca, iar asta imi face rau, ma seaca de energie.

Terapeuti RO 8:25am Aug 22
Mesaj:
Buna ziua!
In urma cu 7 ani am fost diagnosticara cu depresie anxioasa in urma unor socuri emotionala la care s-au mai adaugat deceptiile si singuratatea .Inca mai urmez tratamentul cu Fevarin ,anxiar si rivotril.Ma simt relativ bine la modul ca sunt stabilizata Am lucrat un an intr-un colectiv in care am fost umilita jignita si amenintataCa sa pot rezista acolo am ignorat Ma gidesc obsesiv la acele momente si asta imi face rau …ma seaca de energie Nu stiu cum sa procedez sa uit acele momente Mi-am pierdut increderea in mine sunt singura si uneori ma simt pierduta cu totul

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:28am Aug 22
avand in vedere conditia Dvs psihica, este de dorit sa nu activati in domenii stresante, primul efect fiind anularea tratamentului, ceea ce inseamna ca ‘o luati de la zero’. Poate ar fi bine sa gasiti un psiholog cu care sa discutati si dezvoltati noi strategii de viata. Succes!

Doctorul Terapii Complementare 4:19pm Aug 22
Pe lângă tratamentul prescris de me medic, vă recomand să luaţi în paralel Tinctură de Sunătoare ( Hypericum perforatum) de 3 ori pe zi câte 4 ml cu 15 -20 minute înainte de mesele principale. Sănătate!

Clau Anki 9:11pm Aug 22
Medicamentele nu va scot ideile din cap, doar linistesc un timp. Mediul social este doar un declansator si nu o cauza a starii de activare psiho-fiziologica. Dat fiind faptul ca de 7 ani medicamentele nu v-au scapat complet de aceste afectiuni, care sunt vindecabile in secolul nostru, poate ca ar fi util sa apelati la ajutorul specializat al unui psihoterapeut, in paralel cu medicatia psihiatrica pentru inceput. Numai bine.

Carmen Caramlau 5:54pm Aug 23
Mergeti la un terapeut de programare neuro-lingvistica (NLP). Sunt tehnici NLP care va sterg aceste amintiri si puteti incepe o viata noua, mai buna. Aveti incredere si mergeti inainte!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita