consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt obsedata de fosta prietena a prietenului meu.

Terapeuti RO 7:48am Jul 1
Mesaj:
buna ziua! numele meu este Ana, ma "confrunt" cu o problema de care imi doresc sa o pot scoate din minte de ani de zile.Sunt impreuna cu iubitul meu de 6 ani , el inainte sa fie cu mn a avut o relatie cu o fata timp de 10 ani si a facut greseala ca la inceputul relatiei noaste sa mi povesteasca de fosta ( nu neaparat lucruri bune). toate acele lucruri care mi l e povestea au sadit cu timpul in mine o ura sau obsesie pt ea. DE aici au urmat mai multe, am cam "terorizat o". insa problema este ca dupa atata timp inca o caut pe retele de socializare ptr. a-i urmari activitatea.ceea ce imi doresc este sa scap de obsesia asta si sa pot uita ce sfat imi puteti da?

Nicoleta Martin 8:01am Jul 1
Traieste-ti propria viata, canalizeaza-ti toate energia catre relatia ta. Fiecare are viata lui, cu bune, cu rele…

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:50am Jul 1
cel mai direct sfat ar fi sa te opresti din a face ceea ce iti dauneaza, sa indepartezi sursele tale de disconfort. Pe termen lung, ma gandesc ca o terapie de cuplu v-ar ajuta pe amandoi sa va clarificati relatia pe care o aveti. Succes!

Daniela Monica Guzu-psiholog 9:33am Jul 1
Ura si obsesia pot ascunde teama de a pierde iubitul, teama de a fi abandonata la fel ca si fosta iubita, teama de singuratate, lipsa de incredere in sine si stima de sina scazute care rezulta in urma comparatiei dintre tine si fosta iubita. Toate acestea sunt doar presupuneri, pentru a afla mai multe despre tine si situatia in care te afi iti recomand sa urmezi un program de dezvoltare personala, de autocunoastere. Vei cunoste lucruri minunate despre universul tau interior si iti garantez ca va fi implinitor.

Carmen Caramlau 5:09pm Jul 2
Exista oameni aplecati catre acest fel de comportament. Inlocuiti aceasta obsesie cu o alta, folositoare, pentru ca va luptati cu o himera si nu aveti cum sa invingeti.

Kathy Veg 8:30pm Jul 18
te sfatuiesc sa uiti de persoana respectiva ai sa te simti f bine si o sa ai linistea sufleteasca care conteaza f mult stiu din propria experienta am trecut si eu prin asa ceva este greu dar se poate trece .URA iti distruge sufletul si respectul de sine .


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed