Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un prieten care a primit un diagnostic de schizofrenie acum cateva saptamani.

Terapeuti RO 9:12am May 13
Mesaj:
Am un prieten care a primit un diagnostic de schizofrenie acum cateva saptamani. Simptomele lui dureaza de cativa ani si sunt insomnii, deteriorarea scrisului, nu isi aminteste angajamentele luate iar cand o face e prea tarziu, miscari lente,se plange ca nu poate scapa de niste idei sau ca isi tot aminteste aceasi secventa la infinit,e vizibil trist tot timpul si are miscari repetitive.

Botezat Radu 9:21am May 13
urmeaza tratament psihiatric? daca da, sa isi consulte psihiatrul curant pt aceste simptome. Ar putea fi de ajutor si o terapie ocpationala, de grup. Succes!

Remus Sandu 11:23am May 13
Cel mai important este să pună în aplicare informaţiile din articolele de aici http://tinyurl.com/og5a399

În al doilea rând, merită urmărite aceste interviuri, sunt cu traducere. http://wp.me/p48646-8p
Dar pentru simptomele menţionate de dvs., în general dacă îmbunătăţeşti răspunsul adaptativ, te odihneşti mai bine, eşti mai relaxat şi eficient cognitiv. Pe scurt: nişte omega 3 cu vitamina E (uleiurile eliminate), magneziu, uneori Rhodiola, carbohidraţii reduşi drastic (făinoase / zahăr eliminate). Asta în linii mari, că altfel se pot face mai multe.


Carmen Caramlau 5:58pm May 13
Strict pentru a scapa de secventa pe care si-o aminteste la infinit, poate apela la terapia NLP, foarte eficienta. Inainte insa, trebuie vazut ce folos ii aduce acea reamintire, pentru ca, cu siguranta, il ajuta la ceva. Acest folos trebuie inlocuit cu altceva, la nivel subconstient, pentru a pastra beneficiile, schimband insa tehnica. Pe scurt: e nevoie de terapie. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita