consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Eu si actualul meu prieten iesim doar seara, iar telefonul lui e dat uneori pe silentios. Cred ca inca mai vorbeste cu fosta lui prietena.

Terapeuti RO 8:57am Aug 12
Mesaj:
actualul meu prieten inainte cu cateva zile ca noi doi sa fim impreuna s-a despartit de iubita lui cu care a stat 4 sau 5 ani din motiv ca nu e fericit. dar de cand iesim impreuna iesim doar seara de la 21:00 si uneori telefonul lui e dat pe silentios. eu uneori mai am motive sa cred ca el inca ar mai vorbi cu ea, nu stiu…il simt oarecum mai rece fata de cum e cand vorbim fata in fata. voi ce credeti?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:01am Aug 12
eu cred ca ar trebuie sa discutati mai pe indelete despre ce te deranjeaza. Mai bine sincer si ranit decat mintit si fericit ;) . Succes!

Invingem Stresul Impreuna 1:03pm Aug 12
Conteaza parerea TA, si discutia sincerca cu el. Parerea noastra subiectiva n-are valoare in acest caz. Singurul sfat e sa apelezi la un specialist…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile