consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Eu si actualul meu prieten iesim doar seara, iar telefonul lui e dat uneori pe silentios. Cred ca inca mai vorbeste cu fosta lui prietena.

Terapeuti RO 8:57am Aug 12
Mesaj:
actualul meu prieten inainte cu cateva zile ca noi doi sa fim impreuna s-a despartit de iubita lui cu care a stat 4 sau 5 ani din motiv ca nu e fericit. dar de cand iesim impreuna iesim doar seara de la 21:00 si uneori telefonul lui e dat pe silentios. eu uneori mai am motive sa cred ca el inca ar mai vorbi cu ea, nu stiu…il simt oarecum mai rece fata de cum e cand vorbim fata in fata. voi ce credeti?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:01am Aug 12
eu cred ca ar trebuie sa discutati mai pe indelete despre ce te deranjeaza. Mai bine sincer si ranit decat mintit si fericit ;) . Succes!

Invingem Stresul Impreuna 1:03pm Aug 12
Conteaza parerea TA, si discutia sincerca cu el. Parerea noastra subiectiva n-are valoare in acest caz. Singurul sfat e sa apelezi la un specialist…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed