consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am iubit-o foarte mult pe prietena mea, dar in ultimul timp si-a schimbat atitudinea fata de mine. Nu prea mai am somn si nici nu prea mananc, ma terezesc de dimneata cu gandul ca ma insala si relatia se termina…

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:sint cu prietena mea impreuna de 4 luni si ceva ..in acest timp am iubito foarte mult dar in ultimul timp sia schimbat atitudinea fata de mine ..nsutiu parca nu e cea persoana care a fost si cind o intreb cei cu ea si dece se comporta asa cu mine imi raspunde ca nusitu ca asa e la ea o perioada de nusitu ce ..iar cind o intreb cint o sa dureze spune ca tot nu stie ..o zi sa mai astept ceva timp si o sa se schimbe ..dar nu pot sufar din cauza ei pe zi ce trece nu pre am somn si nici nu prea maninc ..ma terezesc de dimneata cu gindu ca ea ma inseala si relatia noastra se termina ..ce sa fac ?
    • Botezat-Antonescu Radu Andrei dragostea inseamna suferinta! Banuiesc ca sunteti tineri amandoi… caz in care este normal sa nu stie ce vrea. Incercati sa stabiliti un termen la care sa discutati despre viitorul relatiei… macar sa fie clara situatia. Succes!
Doina Zamfirescu Incertitudinea are acest efect. Insa aici este vorba despre o relatie (e drept destul de frageda- 4 luni). Pentru ca nu va puteti explica ce s-a intamplat incercati sa umpleti acest gol cu propriile presupuneri. Dar acestea nu sunt certitudini si atat vreme cat nu s-au intamplat raman exact ce sunt: presupuneri. Dincolo de faptul ca ea nu v-a spus ce se intampla ma gandesc, ca poate e momentul sa va intrebati daca dv. doriti acest gen de relatie. Stabiliti cum arata relatia pe care o doriti si discutati cu ea despre acest lucru.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile