Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu isi face prietene mult mai tinere si singure cu care sa vorbeasca des, prietene pe care mi le impune si mie (sa fiu prietena cu ele, zambitoare, gazda cand vin la noi).

Terapeuti RO 12:18pm Feb 22
Mesaj:
Buna seara. Sunt casatorita de 3 ani si nu am incredere in sotul meu, deoarece isi face prietene mult mai tinere si singure cu care sa vorbeasca des (prieteni nu are. Sunt geloasa si posesiva, dar nu mi se normal sa aiba prietene pe care mi le impune si mie (sa fiu prietena cu ele, zambitoare, gazda cand vin la noi). As vrea sa trec peste aceste temeri ca ma poate insela, dar nu prea stiu cum sa fac asta singura.

Ana Elena Casapu 12:28pm Feb 22
:-) )) nu cred ca exista!!

Botezat Radu 12:33pm Feb 22
cu el ati discutat? ce zice?

Viorica Petrache 12:43pm Feb 22
Ele ce spun,de ce vin in vizita?

Viorel Mocanu 1:01pm Feb 22
daca dumneavoastra ati fi cea mai buna “prietena” a sotului dumneavoastra nu ar mai avea nevoie de alte prietene fie ele si mai tinere… se pare ca aici e problema: “Sunt geloasa si posesiva” – si cred ca acest lucru “il sufoca”…. daca prietenia dumneavoastra fata de sot ar fi “totala”, totul ar fi perfect…. incercati prin “inzestrarile” pe care le aveti sa ii fiti cea mai buna prietena si sigur va da “restart” tuturor dorintelor lui…..


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita