Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o iubita si sunt foarte gelos, foarte posesiv. Atunci cand ma enervez recurg la violenta verbala si fizica, o lovesc si mai nou, in loc sa dau in ea, ma lovesc singur.

Terapeuti RO 7:14pm Mar 3
Mesaj:
Am 17 ani .. si am o iubita de 15 ani . Sunt foarte gelos .. foarte posesiv .. si foarte exagerat (nu suport sa o vad ca vorbeste cu alte persoane) . Atunci cand ma enervez recurg la violenta verbala si fizica . . o lovesc pe ea . . si mai nou in loc sa dau in ea ma lovesc singur . Cand imi greseste sau vorbeste cu cineva nu ma mai pot controla si recurg la violenta .. dupa .. imi pare nespus de rau si as face orice sa dau timpul inapoi . Ce pot face sa ma controlez si sa numai fiu asa gelos .. Ma supar pe ea si cand pleaca acasa de la mine .. si aud voci de baieti in tramvai .. ma supar pe ea si ne certam . Va rog dati mi un sfat.

Ivan Otilia 7:19pm Mar 3
Renunța la violenta! Si încearcă sa ai încredere in tine astfel vei reuși sa ai încredere si in cei de lângă tine

Botezat Radu 7:20pm Mar 3
du-te la un psihoterapeut care sa te invete ce se intampla cu tine si cum poti sa corectezi partile nedorite. Terapia Cognitiv-Comportamentala ar trebuie sa fie ok pt tine. Succes!

Madalina Prodan 7:54pm Mar 3
Apeleaza la consilierului scolii unde inveti .El te poate asculta si te poate sprijinii sa iti intelegi trairile.De asemenea tot el te poate indruma catre un psiholog.

Daniela Monica Guzu-psiholog 8:48pm Mar 3
Gestionarea emotiilor gen furie, suparare si nu numai sunt extrem de importante. Cresterea increderii in sine, educatia in ceea ce priveste iubirea si relatiile de cuplu sunt de asemenea vitale tie. Pentru toate acestea ai nevoie de ajutor calificat. Un lucru e cert, daca continui asa, curand nu mai ai iubita. :) )))


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita