Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si o iubita de 15 ani. Atunci cand ma enervez recurg la violenta verbala si fizica.

Terapeuti RO 7:19pm Mar 3
Mesaj:
Am 17 ani .. si am o iubita de 15 ani . Sunt foarte gelos .. foarte posesiv .. si foarte exagerat ( nu suport sa o vad ca vorbeste cu alte persoane ) . Atunci cand ma enervez recurg la violenta verbala si fizica . . o lovesc pe ea . . si mai nou in loc sa dau in ea ma lovesc singur . Cand imi greseste sau vorbeste cu cineva nu ma mai pot controla si recurg la violenta .. dupa .. imi pare nespus de rau si as face orice sa dau timpul inapoi . Ce pot face sa ma controlez si sa numai fiu asa gelos .. Ma supar pe ea si cand pleaca acasa de la mine .. si aud voci de baieti in tramvai .. ma supar pe ea si ne certam . Va rog dati mi un sfat .

Pandiani Marcel 4:54am Mar 4
Prietena nu te va iubi mai mult daca recurgi la asemenea metode,lasa.i mai multa libertate,pune.te in locul ei,ti.ar placea sa fii tratat in felul acesta,cred ca nu,este normal sa mai vorbeasca si cu alte persoane in afara de tine,iar daca o lovesti te va uri mai mult in loc sa te iubeasca.Acorda.i putina incredere asta insemna iubirea la urma urmei.
Daca vei vedea ca nu este o persoana de incredere,inseamna ca trebuie sa va despartiti ,nu merita,mai sunt si alte fete,nu e singura de pe pamant.E mai bine decat da regreti dupa aceea.
Dar pana la proba contrarie acorda.i putina incredere,daca te iubeste iti va acorda si ea.
Unele femei isi testeaza barbatii…ii fac gelosi sa vada daca sunt iubite,dar nu e o regula de asta tb sa.ti dai tu seama.
Sfatul meu e sa gandesti bine inainte sa faci ceva,numai actiona din instinct,fii destept.
Oamenii mai au nevoie si de putina libertate si nu uita ca intr-o relatie multe lucruri se pot rezolva prin dialog.

Iuli Baban 12:46pm Mar 4
….e bine că ai realizat că ceva nu e în ordine cu felul în care acționezi….

Iuli Baban 12:47pm Mar 4
sunt multe aspecte de discutat dar te felicit că ai luat decizia să ceri sfaturi pentru a schimba comportamentul agresiv înainte să devină un mod de a fi …

Iuli Baban 12:49pm Mar 4
e bine să mergi la câteva ședințe de consiliere, inclusiv psihologu școlar ar putea să te ajute, sau încearcă în particular, cert este că e important să afli de unde provin de fapt accesele tale, ce le determină, cum reacționai și în trecut atunci când simțeai că pierzi controlul asupra unei situații….pentru că de obicei ceea ce povestești tu are rădăcini undeva mai în spate…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita