Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am despartit de iubita mea dupa ce am fost impreuna 3 ani. Mi-a spus ca nu e fericita in relatie si ca niciodata nu a fost, iar acum ma simt mizerabil.

Terapeuti RO 8:39pm Mar 6
Mesaj:
Buna seara,
recent m-am despartit de iubita. am fost impreuna 3 ani de zile. puteam sa fac mai mult sa previn asta, sa ma implic mai mult. am avut incredere ca, discutand, nu vom avea niciodata conflicte.
pe toata perioada relatiei, nu am avut certuri, ci doar mici discutii pe care pot sa le numar pe o mana..
dar a plecat, a spus ca nu e fericita in relatie, si ca niciodata nu a fost..
si acum ma simt mizerabil. incerc sa nu o mai sun, telefonul il am inchis de vreo 3 zile, ca sa nu fiu tentat sa o contactez. nu prea mananc, iar asta nu e bine. si nu pentru ca nu mi-e foame, ci pentru ca nu am pofta de mancare.
am nevoie sa vorbesc cu cineva..

Liliana Botez 8:45pm Mar 6
O iubesti ?

Liliana Botez 8:53pm Mar 6
DACA O IUBESTI DU-TE SI ROAG-O SA-TI MAI DEA O SANSA,SA O FACI FERICITA ;DACA ITI DA ACEASTA SANSA,DE DATA ACEASTA FA-O FERICITA.

Claudia Olareanu 9:07pm Mar 6
Ti-a spus ce ii lipseste in relatie? A plecat pentru ca nu se mai simte fericita sau pentru ca nu te mai iubeste? Ati avut astfel de discutii?

Mihaela Mihalcia 12:09am Mar 7
in primul rand e bine sa stii ca nu esti singur, si oricand ai nevoie sa vorbesti, exista cineva in acest grup care iti va raspunde….cat despre relatia ta, depinde din ce parte privesti paharul: ai stat cu cineva 3 ani care s-a prefacut tot timpul ca e ok? englezii au o vorba: numara-ti binecuvantarile, nu necazurile!…poate ca a plecat sa faca loc celei pe care o meriti cu adevarat, celei care va aprecia iubirea pe care i-o daruiesti,care te va iubi la fel de mult, si care nu va pleca stingand lumina, si urcand in urmatorul tramvai, fara nici un fel de regrete….hai, ti-a revenit pofta de mancare??? iarta-ma, nu vreau sa fiu cinica, nici dura, ci doar sa-ti ridic putin moralul, si sa te fac sa zambesti….vei avea nevoie sa reflectezi foarte mult, si iti va trebui mult timp sa-ti vindeci ranile, dar vei gasi si puterea sa mergi inainte, si intelepciunea sa accepti ca meritai mai mult

Botezat Radu 8:05am Mar 7
incearca sa gasesti un apropiat (sau mai multi) cu care sa te descarci. Faptl ca ai avut o relatie asa deschisa 3 ani de zile nu poate decat sa fie ceva bun pt tine. Cum spunea cineva mai sus: poate ti-a facut loc pt o partenera pe masura. Ia-ti un timp sa o ‘jelesti’ si priveste inainte! Nu ai pierdut nimic, doar ai castigat. Bafta ;)

Daniela Monica Guzu-psiholog 2:22pm Mar 7
Iti recomand sa consulti un psihoterapeut.Astfel ai sa treci mai usor peste acesta lectie de viata, si aminteste-ti sa inveti din greselitale tale pentru ca drumul sa iti fie mult mai usor.

Pintilii Simona Petruta 2:26pm Mar 13
alte fete nu mai sunt??????????? hai sa fim seriosi nu poti tine pe cineva cu forta nu??? o sa treci si peste asta…hai fii barbat!!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita