Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am incheiat o relatie cu o fata pentru eram plecat din tara si sufeream din cauza distantei, dar soarta a facut ca la o luna dupa ce ne-am despartit eu sa ma intorc. Si normal ca am vrut sa ne impacam, dar ea a zis ca nu poate, ca nu stie.

Terapeuti RO 9:00am Feb 19
Mesaj:
Buna ziua, as dori sa va adresez mai mult intrebari. In ianuarie am incheiat o relatie, cu o fata de care am fost indragostit, am pus pujct pentru faptul ca eu eram plecat din tara si o iubeam si sufeream din cauza distantei iar asa am crezut ca imi fac bine, soarta a facut ca la aproximativ o luna dupa ce ne-am despartit eu sa ma intorc in tara. Si normal ca am vrut sa ne impacam, ea a zis ca nu poate ca nu stie am stat de vorba cu ea, acum 2 seri cand i-am cerut sa decida exact ce vrea, a spus ca nu ma mai vrea, iar cand am vrut sa plec mi-a zis sa nu plec si ne-am sarutat 3 ore, a doua zi ne-am vazut desi am stabilit sa nu ne mai vedem decat atunci cand ma va cauta ea sa ne impacam. Si a fost ok, iar azi isi aduce aminte ca a ales sa nu ne mai impacam. Ce sa fac, o iubesc enorm si stiu ca si ea simte ceva pentru mine. Dar nu stiu ce sa fac.

Botezat Radu 9:04am Feb 19
incercati sa va acordati reciproc timpul necesar fiecaruia pt a reflecta asupra acestei relatii. Nu are niciun sens sa va grabiti in a lua o decizie. Rabdare si calm ;)

Adrian Bajenaru 9:19am Feb 19
Alearga, fa sport, uita! asa apar blocajele emotionale care mai tarziu te vor afecta enorm. Tine minte, orice s-ar intampla, daca va veti impaca sau nu, incearca sa faci in asa fel incat sa nu dai curs emotiilor, nu le lasa sa te napadeasca. Sfatul meu este sa nu te lasi prea tare influentat de decizia pe care o ia, o relatie inseamna intelegere si respect reciproc, adica o despartire si eventual o impacare se face de comun acord, nimeni nu pleaca si vine cum i se taie!

Irina Puiu 9:26am Feb 19
Adrian Bajenaru, blocajele emtotionale apar atunci cand NU dai curs emotiilor care izvorasc in mod legitim intr-o situatie de suferinta. :)

Adrian Bajenaru 10:39am Feb 19
Cand iti plangi de mila, sa stii ca deja ai o problema!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita