Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDupa 6 ani, de cand s-a terminat relatia, inca mai simt ceva pentru fosta mea prietena.

Terapeuti RO 3:19pm Jan 25
Mesaj:
Buna !
Am o problema, daca pot spune asa
Prin 2006 m-am cam indragostit de o fata, pe vremea aceea avand 18 ani eu putin mai mare 21, ea copila, eu copil. Dupa un timp am reusit sa spun asa, sa o conving sa incepem o relatie cam greu, dar am reusit foarte greu de convins, dar binenteles eu foarte fericit de rezultat.
Sa spun in mare, sa nu lungesc povestea cu cele mai mici detalii, am avut o relatie cu despartiri, certuri, neintelegeri, eu gelos, mic si prost, paranoia, ei ii placea mult sa ma vada nervos, deci facea cumva sa ma enerveze, clar ma enervam, au fost si momente de prostie in relatie, gen agresiune, din partea mea, desi tineam la ea mai mult decat la parintii mei, as fi facut orice pentru ea. Relatia a durat aproximativ 2 ani de zile, am continuat sa ne mai intalnim, pentru ca nu vroiam sa cred ca ea nu mai vrea. Au urmat momente foarte urate, recunosc, foarte urate din partea mea, urmariri, controlat de telefoane, jigniri si asa mai departe. S a terminat cam prost pe la politie, din pacate, a fost cea mai acra perioada din viata mea ssi binenteles din cauza mea. De atunci nu am mai avut vreo iubita la care sa tin atat de mult si sa imi pese foarte mult.
Problema e ca, dupa 6 ani, de cand s a terminat relatia, inca mai simt ceva pentru ea, imi place de ea, desi acum vorbim doar virtual, nu ne intalnim, nu ne prea salutam pe strada, dar virtual vorbim, pot sa spun destul de mult.
Ideea e, vreau sa fiu lamurit, azi noapte am avut o discutie cam de 3 4 ore, binenteles totul a inceput de la mine, cu o invitatie la un suc. am povestit ce am povestit si la un moment dat m a intrebat, ca i se pare ciudat ca dupa atata timp eu inca mai simt ceva pentru ea s.a.m.d. dupa care m a intrebat cand simt asta, sau cand ma gandesc la ea, am dat un ex, faceam curatenie si am dat peste un album vechi in care am gasit 2 poze cu ea, de cand eram impreuna si am spus ca atunci cand am vazut pozele m a apucat plansul si binenteles parerea de rau pentru ce am facut atunci ! binenteles mai am poze digitale cu ea si discutii de pe mirc, messenger din perioada aceea. Si a spus ca eu sunt obsedat de persoana ei sau asa crede, pentru ca inca mai am poze, conversatii cu ea.
Adevarul e ca nici eu nu stiu exact ce inseamna pentru mine, stiu doar ca o plac, mi e drag de ea chiar daca nu ne vedem si simt ceva care ma racaie cand ma gandesc la ea
As vrea sa stiu mai exact ce e cu mine ce parere aveti, am eu ceva, sau e normal?

Botezat Radu 3:26pm Jan 25
suna a obsesie… si poate o dificultate in autocontrolul emotional, etc. Recomand niste psihoterapie psihanalitica… poate explora in profunzime aceste idei, pulsiuni, sentimente… succes

Consiliere Psihologica Anna Ri 5:20pm Jan 26
Parerea mea este ca ai ramas blocat emotional in trecut, intr-o anumita perioada din viata ta, din aceasta vine si obsesia. Ai nevoie sa discuti cu un specialist, ca sa afli mai multe despre aceasta, insa nu recomand psihanaliza. Cauta un psihoterapeut la tine in oras.

Botezat Radu 5:59pm Jan 26
psihoterapie psihanalitica… nu psihanaliza ;)

Psiholog Constantin Oprea 8:34am Jan 31
O psihoterapie vă este foarte utilă în această situație.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed