consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am numai 11 ani, m-am despartit de iubitul meu si nu mai am somn, plang zilnic.

Terapeuti RO 8:20am Apr 2
:) Mesaj:
-categorie:Relatii de prietenie
-Problema expusa:
_Buna ziua!Acum 2 saptamani m-am despartit de iubitul meu. De 3 zile-ncoace nu mai pot sa adorm nu mai am somn… Plang zilnic. Nu mai ma pot concentra la scoala,la teme ,la invatat,ETC. Cum rezolv asta? P.S.:Am numai 11 ani!

Viorel Mocanu 8:38am Apr 2
“Acum 2 saptamani m-am despartit de iubitul meu” – la 11 ani alte lucruri sint importante… nu uita sa ai o copilarie fericita ca nu te vei mai intilni cu asa ceva…. apoi “iubirile” isi au si ele rolul si rostul lor insa nu e cazul sa iti faci griji pentru asa ceva este inca “prea minora” pentru lucruri mature. Nu strica sa ai prieteni insa de la prieteni la iubiti e o cale mai lunga pe care cu greu o poti parcurge la virsta ta de 11 ani,

Buterchi Carmen 8:54am Apr 2
Buna ziua! Ne spui ca te-ai despartit de iubit de 2 saptamani si ca de 3 zile nu mai ai somn. Ce s-a intamplat mai exact acum 3 zile?

Radu Marius Xk 1:24pm Apr 2
la 11 ani iubit?

Pisiologul De Serviciu 5:53pm Apr 2
La 11 ani are SENTIMENTE! Sentimentele SUNT IMPORTANTE si ele nu trebuiesc minimalizate sau negate.
Domnisoara, la varsta ta e firesc sa simti ceea ce simti. Acesta este un … mod prin care tu, ca si orice alt om, capata experienta de viata. Daca viata ar fi perfecta, oamenii nu ar avea ce sa invete. Omul invata din greutatile pe care viata i le scoate in cale. Doar invatand sa trecem prin greutati vom putea deveni puternici, adevarati adulti si parinti buni.
Nu trebuie sa faci nimic in legatura cu relatia care tocmai a luat sfarsit. si stii de ce? pentru ca in curand, vei simtii amotii de iubire fata de un alt baiat. Pentru ca asa este normal, iar pana ai sa te casatoresti ai sa te indragostesti de muuuuuulte ori(cel putin eu asta iti doresc).Tot ce ai nevoie, este doar sa-ti continui copilaria, scoala, relatiile cu prietenii, colegii, parintii etc. Durerea pe care o simti acum o sa treaca. Asa se termina viata de copil si incepe cea de adolescent. Prin indragostiri, iubiri trecatoare, emotii si sentimente puternice….si asta e frumos. Iti urez numai bine si…..spor la invatat despre cum e viata.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile