Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 12 ani, iar parintii sunt divortati. Mama a plecat in straintate, iar cu tata ma tot cert, asa ca ma gandesc ca viata mea nu are un sens si ca nu ar interesa pe nimeni daca as muri.

Terapeuti RO 1:30pm Mar 2
Mesaj:
Deci.. cum sa incep? Am 12 ani , parintii sunt divortati , ambi racasatoriti . Mama mea a plecat in straintate cand eu aveam doar 3 ani. Am fost o perioada acolo (2 ani) iar apoi m-am intors fiindca nu ma puteam acomoda, nu ma intelegeam cu mama si chestii de genul. Acum , in Romania tot ma cert cu tata . Nu prea am prieteni aici. Si nu stiu ce sa fac. Incep sa devin pesimista(cea ce nu sunt) , sa ma gandesc ca viata mea nu are un sens. Si ca nu ar interesa pe nimeni daca as muri. Nu vreau sa am asemenea ganduri , stiu ca vreau sa fac ceva in viata dar parca gandurile astea… Nu stiu ce sa fac. Un sfat nu imi puteti da?

Botezat Radu 1:36pm Mar 2
incearca sa mergi la psihologul scolii sau la orice alt psiholog. Vorbeste cu tatal tau sa te duca si sa te sustina pentru ca, din cate inteleg din ce ai scris, este foarte important ce se intampla cu tine si sunt foarte multe care te apasa. Primul pas l-ai facut, urmeaza acela de a te deschide fata-in-fata unui specialist cu care sa discuti mai pe larg si in siguranta (si confidential). Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita