Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCum este afectat un copil atunci cand mama lui, care l-a parasit, ii trimite sms-uri in care ii spune ca se sinucide din cauza a ceea ce a facut.

Terapeuti RO 8:34am Apr 2
Mesaj:
buna ziua! as dori parerea dvs. cu privire la urmatoarea situatie: mama paraseste sotul si copilul de 12 ani ptr alt barbat. se definitiveaza divortul copilul fiind lasat in grija tatalui. mama insa trimite sms-uri copulului in care spune ca se sinucide din cauza a ceea ce a facut. cand tatal se intalneste cu alta femeie in incercarea de a-si reface viata, mama trimite sms-uri cum ca e in spital, ca a avut accident de masina – numai ptr a-i afecta tatalui viata, fara a se gandi la psihicul copilului. cum este afectat copilul in aceste situatii??? va multumesc

Buterchi Carmen 8:42am Apr 2
In primul rand, mama are nevoie de ajutor specializat, as recomada sa inceapa cu un consult psihiatric si apoi psihoterapie. In ceea ce priveste copilul, mergeti cu el la psiholog pentru a-l ajuta sa gestioneze problemele la care este expus. Nu imi estte foarte clar daca mama chiar a avut accidentul de masina. Poate de dati mai multe informatii.

Viorel Mocanu 8:44am Apr 2
mama are nevoie urgenta de un psihoterapeut… faptul ca a decis sa fie singura si nu si-a dorit copilul asta explica multe privind un psihic labil. Cind vei primi un SMS cu mesajul ca a acceptat sa mearga la psihoterapeut, atunci sa stii ca “i-a venit mintea la cap” si ca e pe drumul cel bun. Cit priveste viata ta si a tatalui tau – va doresc succes… ca sa ai o mama alaturi, nu e obligatoriu sa fie cea biologica.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile