consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum este afectat un copil atunci cand mama lui, care l-a parasit, ii trimite sms-uri in care ii spune ca se sinucide din cauza a ceea ce a facut.

Terapeuti RO 8:34am Apr 2
Mesaj:
buna ziua! as dori parerea dvs. cu privire la urmatoarea situatie: mama paraseste sotul si copilul de 12 ani ptr alt barbat. se definitiveaza divortul copilul fiind lasat in grija tatalui. mama insa trimite sms-uri copulului in care spune ca se sinucide din cauza a ceea ce a facut. cand tatal se intalneste cu alta femeie in incercarea de a-si reface viata, mama trimite sms-uri cum ca e in spital, ca a avut accident de masina – numai ptr a-i afecta tatalui viata, fara a se gandi la psihicul copilului. cum este afectat copilul in aceste situatii??? va multumesc

Buterchi Carmen 8:42am Apr 2
In primul rand, mama are nevoie de ajutor specializat, as recomada sa inceapa cu un consult psihiatric si apoi psihoterapie. In ceea ce priveste copilul, mergeti cu el la psiholog pentru a-l ajuta sa gestioneze problemele la care este expus. Nu imi estte foarte clar daca mama chiar a avut accidentul de masina. Poate de dati mai multe informatii.

Viorel Mocanu 8:44am Apr 2
mama are nevoie urgenta de un psihoterapeut… faptul ca a decis sa fie singura si nu si-a dorit copilul asta explica multe privind un psihic labil. Cind vei primi un SMS cu mesajul ca a acceptat sa mearga la psihoterapeut, atunci sa stii ca “i-a venit mintea la cap” si ca e pe drumul cel bun. Cit priveste viata ta si a tatalui tau – va doresc succes… ca sa ai o mama alaturi, nu e obligatoriu sa fie cea biologica.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile