consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 12 ani si ma cert destul de des cu mama. Ea tipa la mine ca nu sunt buna de nimic, ca numai la prostii imi sta capul. Simt ca nu mai pot face fata stresului.

Terapeuti RO 9:42am Mar 28
Mesaj:
buna am 12 ani si ma cert destul de des cu mama ea tipa la mine ca nu sunt buna de nimic ca numai la prostii imi sta capu etc se ia de mine ca nu fac curat ca a ajuns la capatul puterilor cu mine , iar daca eu vreau sa ii zic ceva zice sa tac ,ca dupa ce ,ca sunt proasta am si tupeul sa comentez am ajuns sa ma cert cu mine insami si nu inteleg de ce toti in jurul meu ma urasc . tatal meu vitreg e mereu la munca si nu prea are timp sa vorbeasca cu mine oricum el este aliatul mamei . simt ca nu mai pot nu mai fac fata stresului

Taugner Lucian 9:49am Mar 28
vorbeste cu parintii tai si mergeti impreuna la un psiholog/psihoterapeut ca sa invatati sa va intelegeti nevoile si sa puteti identifica acele comportamente care stau la baza problemelor voastre in familie. Este important sa mergeti impreuna la specialist. Succes.

Pirvan Marinela 10:07am Mar 28
Scriei o scrisoare mamei cu tot ce te nelinisteste,vezi daca intelege ceva,daca nu, inseamna ca ia are o problema de adaptare nu tu.

Psihoterapie PentruFamilie 7:45am Apr 1
In scrisoarea catre mama ta ar fi poate folositor sa-ti exprimi gandurile sub forma unor dorinte, cum ar fi: Draga mama, M-as bucura mult daca am reusi sa ne intelegem mai bine…m-as simti tare bine daca nu ai mai striga la mine si poate mi-ai spune mai clar ceea ce ti-ai dori de la mine…uneori poate nu te inteleg suficient de bine si imi pare rau de asta …astept sa ne spui cum au evoluat lucrurile Dr Rares Ignat – psihoterapiefamilie.ro


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile