implant dentar fast and fixed consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost diagnosticata cu tulburare bipolara cu elemente psihotice, tulburare de panica, tulburare obsesiv-compulsiva, tulburare anxioasa generalizata, fobie sociala, fobie specifica

Terapeuti RO 10:49am Oct 29
Mesaj:
Buna ziua,
Urmez un tratament cu distonocalm, serodeps, anxiar si bilobil de o luna de zile. Am fost identificata cu Tulburare bipolară cu elemente psihotice, tulburare de panică, Tulburare obsesiv-compulsivă, Tulburare anxioasa generalizată
Fobie socială, Fobie specifică. Am inceput tratamentul pe 09-09-2014 si il urmez incontinuare si ma simt bine. Dat fiind ca sunt in strainatate am gasit aici toate medicamentele in afara de Distonocalm ( pentru ca aveam nervi la stomac simteam ca nu pot manca, aveam greata, balonare, usturime..ecc ) As fi interesata de un inlocuitor al distonocalmului si apropo doctorita mi-a zis sa fac tratamentul 3 luni si apoi mai vedem.I-au anxiar 1/2 dim si seara, bilobil dim si la pranz, serodeps la pranz si distonocalm dim si seara.
Ma puteti ajuta sa gasesc un inlocuitor pt distonocalm . Sunt in Italia, cei de aici mi-au recomandat debrum ( trimebutina maleato 150 mg si medazepam 4 mg ) sau Inderal care se gaseste si la noi. As mai avea o intrebare e ok sa iau toate aceste pastile pt. inca 3 luni fara sa diminuez doza ?
Va multumesc,

Neli Pena 1:05pm Oct 29
Nu ajustati dvs. dozele . Numai medicul stie sa o faca.In functie de cum va ve-ti simti in urmatoarea perioada, medicul va decide ajustarea dozelor sau nu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile