consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost diagnosticata cu tulburare bipolara cu elemente psihotice, tulburare de panica, tulburare obsesiv-compulsiva, tulburare anxioasa generalizata, fobie sociala, fobie specifica

Terapeuti RO 10:49am Oct 29
Mesaj:
Buna ziua,
Urmez un tratament cu distonocalm, serodeps, anxiar si bilobil de o luna de zile. Am fost identificata cu Tulburare bipolară cu elemente psihotice, tulburare de panică, Tulburare obsesiv-compulsivă, Tulburare anxioasa generalizată
Fobie socială, Fobie specifică. Am inceput tratamentul pe 09-09-2014 si il urmez incontinuare si ma simt bine. Dat fiind ca sunt in strainatate am gasit aici toate medicamentele in afara de Distonocalm ( pentru ca aveam nervi la stomac simteam ca nu pot manca, aveam greata, balonare, usturime..ecc ) As fi interesata de un inlocuitor al distonocalmului si apropo doctorita mi-a zis sa fac tratamentul 3 luni si apoi mai vedem.I-au anxiar 1/2 dim si seara, bilobil dim si la pranz, serodeps la pranz si distonocalm dim si seara.
Ma puteti ajuta sa gasesc un inlocuitor pt distonocalm . Sunt in Italia, cei de aici mi-au recomandat debrum ( trimebutina maleato 150 mg si medazepam 4 mg ) sau Inderal care se gaseste si la noi. As mai avea o intrebare e ok sa iau toate aceste pastile pt. inca 3 luni fara sa diminuez doza ?
Va multumesc,

Neli Pena 1:05pm Oct 29
Nu ajustati dvs. dozele . Numai medicul stie sa o faca.In functie de cum va ve-ti simti in urmatoarea perioada, medicul va decide ajustarea dozelor sau nu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed