Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Imi e foarte frica de accidentele de tren. Am cosmaruri noaptea, ma gandesc intruna ca cineva drag poate pati ceva.

Terapeuti RO 6:48am Apr 24
Mesaj:
Buna, ma numesc Octavia,am si eu o problema mi foarte frica de accidentele de tren, ma sperie ingrozitor. Bunica, mama si prietenul meu era sa o pateasca.. Am cosmaruri noaptea, ma gandesc intruna ca cineva drag poate pati ceva.
Ce inseamna asta?sunt paranoica?am nevoie de tratament?nu stiu ce sa fac ma gandesc obsesiv, ma ingrozesc gandurile si cosmarurile.

Taugner Lucian 7:32am Apr 24
descrierea dumneavoastra poate corespunde unei fobii, anxietate generalizata sau unei tulburari de panica, dar va rog sa nu interpretati aceste cuvinte literalmente. Adresativa unui psiholog sau psihoterapeut (va recomand terapie cognitiv comportamentala). Pentru un raspuns concret si cert apelati la un specialist, pentru ca este nevoie de mai multe informatii. Ceea ce descrieti dumneavoastra sunt aspectele care va supara, va creeaza discomfort. Puteti gasi date de contac ale unor specialisti si pe acest site.

Botezat Radu 9:44am Apr 24
pare a fi o fobie; este de asemenea un sentiment normal, frica de moarte, chiar daca nu este pt propia viata. Ma gandesc psihoterapia v-ar ajuta sa dobanditi uneltele necesare acestei parti a dvs. Succes!

Carmen Caramlau 11:25am Apr 24
Buna Octavia. Este vorba de fobie, nu-ti face griji. Cam toata lumea are o fobie macar o data-n viata. Din experienta mea, uneori poate fi suficienta chiar si o singura sedinta de programare neuro-lingvistica (e un tip de terapie, practic o sedinta de consiliere/coaching), alteori terapia dureaza mai mult, depinde de om. Fa-ti curaj si contacteaza pe oricare dintre noi, terapeutii care dau raspunsuri aici, pe site, sau un terapeut care ti-e recomandat. Scapa de ea cu cateva sedinte de terapie. Numai bine!

Florentina Coman 2:54pm Apr 24
Dragă Octavia, este într-adevăr necesar să consulţi un specialist pentru a descoperi care sunt cauzele temerilor tale. Este important să te încurajezi singură şi poţi face asta analizând în viaţa celor din jurul tău care este frecvenţa accidentelor de tren sau a oricăror alte catastrofe. Desigur, viaţa este fragilă şi nu ne garantează nimeni că vom trăi veşnic, dar alungă-ţi gândurile astea, gândul generează teama.

Denis Lyo 3:12pm Apr 24
Va pot recomanda un psiholog bun care va poate ajuta.Recomand deoarece si pe mine ma ajutat cu frica de cutremure.Conatctati-ma pentru detalii.

Viorel Mocanu 5:36pm Apr 24
Octavia imaginatia ta “naste” fobie… cauta sa iti incarci gindurile cu ceva frumos si nu uita… trenul nu are cum sa ajunga sa dea peste patul tau :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita