Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o problema la care nu gasesc raspuns logic. Imi este teama de pasari. Cand sunt in preajma lor ma blochez, raman fara aer si am o stare de panica.

Terapeuti RO 7:27am Nov 4
Mesaj:
Am o problema la care nu gasesc raspuns logic de unde provine aceasta temere a mea si cum pot sa o stopez. Imi este teama de pasari nu atat de ele cat de sunetul apripilor produse de acestea. Cand sunt in preajma lor ma blochez, raman fara aer si am o stare de panica. As dori sa ma pot autodetermina sa nu mai am aceasta fobie, de aceea vreau sa stiu ce trebuie sa fac sa scap.

Cristina H. B. Docan 8:24am Nov 4
Va invit sa cititi cea mai recenta postare, referitoare la eliberarea fricilor, de pe www.facebook.com/Cristina.H.B.Docan Este exact atit de simplu cat vedeti acolo!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:28am Nov 4
in primul rand va puteti gandi ca frica nu are nicio legatura cu logica :) … dupa care puteti incerca orice metoda terapeutica/introspectiva pt acest gen de dificultati. Succes!

Mar Dum 1:51pm Nov 4
Incercati sa va amintiti cand a aprut prima data aceasta teama si daca a avut loc in acea perioada un evniment deosebit in viata dumeaoastra. Apoi mai vorbim.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita