consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama iubitului meu intra la el in camera si ii face curat, stiind ca ii fac eu cand vin de la munca. Mi se pare ca e geloasa pe mine…

Terapeuti RO 9:05am Nov 12
Mesaj:
Buna ziua problema mea este urmatoarea am un iubit de 2 ani jumate,si am o problema ma supara faptul caci mama lui intra la el in camera si ii face curat am uitat sa mentionez eu am 21 se ani el 24 si eu am crescut doar cu mama si sase frate si mi se parr cam neplacut ssa intre sa-i faca curat stiid ca,ii fac eu cand vine de la munca mi se pare ca,ii prea geloasa pe mn nici suplimentul nu-i place sa il fac ma simt uneori foarte prost si ma deprima chestiaa asta, totusi chiar daca doar la mama aproape mereu stau la el:(, ai plang foarte repedee ma afecteaza orice, pe langa asta mai am si probleme in familie din cauza lipsurilor, el are cam de toate eu in schimb lucrez de mica eu apreciez dar el uneori ce fac eu pentru el nu prea apreciaza, am unele momente cand imi vine sa renunt ce sa fac?

Andreea Deea 9:36am Nov 12
O discutie deschisa cu prietenul tau pe tema asta ai incercat?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:38am Nov 12
cum ar fi sa stati toti 3 intr-o zi si sa discutati cu ‘toate cartile pe masa’?

Pisiologul De Serviciu 9:46am Nov 12
Adica tu esti suparata pe mama lui ca se baga peste tine cand ii faci curat fiului ei in camera? Ma intreb: de ce-i faci TU curat in camera si de ce-i face mama lui curat in camera? Nu vi se pare ca e destul de matur incat sa-si faca singur curat?
Sau tu vrei sa fii o mama pentru el si nu o iubita?
Binenteles ca are de toate si ca nu apreciaza…ce, copilul mic apreciaza ceva? Nu, considera ca i se cuvine tot.
Cred ca problema ta este ca trebuie sa imparti un copilas de 24 de ani cu mama lui. Sa-ti spun un secret: Nu ai cum sa castigi…NICIODATA(aproape)

Pufu Corina Ionela 3:02pm Nov 12
Se pare ca in aceasta relație ocsecondezi pe mama lui in modul in care te raportezi la iubitul tau . Nu înțelege greșit : este normal sa-ti manifestau grija, Afecțiunea fata de el in ce mod crezi de cuvinta , dar, fiind ,, pe teritoriul lui” -casa lui părintească, formați un trio conjugal ” , adică, cauti sa o înlocuiești pe mama lui in disperarea de a-i câștiga atenția in detrimentul primei – mama lui ! Nu e ok pentru tine, pentru voi pe termen lung, iar relația ar putea avea de suferit . Tu spui ca te-ai obișnuit cu lipsurile, cu greul, muncind de mica, iar el a primit totul de-a gata ! Cred ca te compari cu el, in ceea ce privește statutul social, startul in viata si asta iti trezește multe Frustrări ! Daca te-a ales si faci parte din viata lui, clar ai o multime de Calități, atuuri si te Iubește pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce deții sau nu ! Valorizeaza-te mai mult !

Grigoras Nitica 9:06am Nov 13
Este nevoie ca mama lui sa va respecte intimitatea daca-i vrea binele baiatului.Se pare ca ea,mama,este obisnuita sa detina controlul ajutata de catre el,prietenul din comoditate fapt care nu-l ajuta in a se maturiza.O discutie ”cu toate cartile pe masa”cum a specificat Domnul Radu este necesara si-ncearca sa-i fi iubita,prietena nu mama incercand sa faci ceea ce face ea asa cum a specificat Psiholog de serviciu….Succes!

Mirela Rosu 10:02am Nov 13
Pentru ca o relatie de cuplu sa functioneze corect, este nevoie ca cei doi parteneri sa locuiasca singuri. Oriunde, oricum, dar sa fie singuri.!! Abia atunci partenerii se cunosc cu adevarat, si inteleg daca persoana de langa ei este potrivita sau nu pentru o relatie pe termen lung.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile