Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aproape 42 de ani si o relatie cu un baiat cu ani mai mic ca mine. Relatia merge OK, cu o mica exceptie: eu locuiesc in Bucuresti, el in provincie. Imi doresc foarte mult sa fiu cu el, dar mi-e teama de distanta, de diferenta de varsta, ca nu voi fi acceptata de mama lui.

Terapeuti.ro 6:50am Jun 10
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna,
Am aproape 42 de ani, si de un an si ceva am o relatie cu un baiat cu ani mai mic ca mine.Relatia merge ok, dar e o mica exceptie: eu locuiesc in Bucuresti, el in provincie. Vorbim zilnic, la telefon si pe internet, dar momentan cam atat… Precizez ca ne-am cunoscut deja anul trecut, deci nu suntem doar doua id-uri… Il iubesc foarte mult, spune si el ca ma iubeste la randul lui, dar…sunt speriata… Imi dorec foarte mult sa fiu cu el, dar mi-e teama de distanta, de diferenta de varsta. Mi-e deasemeni teama ca nu voi fi acceptata de mama lui, tocmai din aceste motive…
Ce ma sfatuiti, in situatia asta?

Botezat-Antonescu Radu 6:53am Jun 10
ce inseamna ‘cu ani mai mic’? Sugestia mea este sa tratati aceasta relatie ca pe oricare alta… in sensul de a cantari bine daca poate persista in timp din orice punct de vedere. Puteti apela si la un psihoterapeut pt a va lamuri diversele dileme. Succes!

Lia Oltean 6:54am Jun 10
Partenerul dvs. vă dă motive reale de a vă îngrijora? Abordaţi împreună cu el aceste temeri şi încercaţi să găsiţi soluţii, pentru a face relaţia să funcţioneze, în ciuda lor. Deşi există o normă socială pentru “cum” ar trebui să arate o relaţie, atata timp cât pentru dvs. relaţia în sine nu reprezintă un motiv de distres, nu e nimic condamnabil în faptul că sunteţi mai în vârstă decât partenerul sau că, de comun acord, alegeţi să rămâneţi la distanţă.

Psiholog Cristina Cristea 10:00am Jun 10
Daca doar mama sa va ingrijoreaza iar din partea lui nu aveti motive de ingrijorare sau de indoiala, nu aveti de ce sa nu duceti mai departe aceasta relatie. Vietile dvs sunt independente de a altora-mama sa de exemplu.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita