consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie de 3 ani. Ieri am aflat ca m-a mintit in legatura cu varsta lui. Eu credeam ca e de aceeasi varsta cu mine adica 26 ani, el avand doar 23…

Terapeuti RO 10:42am Oct 14
Mesaj anonim:
Buna. Am o relatie de 3 ani. Ieri am aflat ca m-a mintit in legatura cu varsta lui. Eu credeam ca e de aceeasi varsta cu mine adica 26 ani, el avand doar 23. M-am uitat la el in buletin de nenumarate ori si nu am fost in stare sa-mi dau seama. Familia mea nu trebuie sa afle acest amanunt acum si de aceea apelez la voi. Ce pot face?

Daniela Porutiu 10:47am Oct 14
diferenta asta de doar 3 anisori sta in calea fericirii tale???? eu m-as gandi la motivele pentru care m-a mintit pana acum. o minciuna nu vine niciodata singura. poate i-ai dat motive sa ascunda acest mic amanunt. mai gandeste-te si la atitudinea ta fata de el de-a lungul relatiei

Katona Nicolae 10:58am Oct 14
O minciună atrage o alta după sine, și tot atrage, până devine ceva monstruos care îți va distruge sufletul. Familia trebuie să afle orice adevăr, și să nu i se spună nici o minciună. Dacă spui minciuni, ești o mincinoasă, o persoană pe care nimeni, nici măcar tu nu te poți baza. Dacă el este un mincinos, gândește-te mai bine dacă vrei să devii o mincinoasă de dragul unui mincinos, sau să îți cauți altul, sincer și onest, care te va sprijini să rămîi (redevii) sinceră, și în care vei putea avea încredere toată viața. Dacă după alți câțiva ani îți va destăinui că are și… un copil cu alta, ce o să faci ? Apelezi din nou la terapeuți să te învețe cum să… îți minți famlia ?

Prost trebuie să fie cel care ar sprijini un astfel de demers… terapeutic…‘’M-am uitat la el in buletin de nenumarate ori si nu am fost in stare sa-mi dau seama.‘’ Amuzant de-a dreptul :) A lăsat-o să se uite în buletin de nenumărate ori, fără să își ascundă buletinul de ea, sau ea i-a tot furat buletinul pe ascuns, dar a fost incapabilă de a face un calcul aritmetic privind vârsta lui ? Probabil de aceea a și lăsat-o să se joace cât vrea cu buletinul… :) Unii și-o fac cu mâna lor, alții cu… capul… Adevărul a fost de nenumărate ori în mâna ei, dar i-a tot… scăpat… printre degete… :) Povestea asta este ca un banc cu blonde… :)

Cine se aseamănă se adună. Dacă nu se aseamănă destul, se vor despărți. Dacă da, nu… :)


Daniela Porutiu 10:59am Oct 14
cam dur, dar asta e !

Nicoleta Stancu 11:04am Oct 14
Poate ca ar trebui sa vezi ce l-a determinat sa-ti ascunda adevarul.Ce inseamna pentru tine aceasta diferenta de varsta,cu ce din tine, din valorile tale familiale te pune in contact ?De ce nu ar trebui sa afle familia?

Malina Magda 11:52am Oct 14
presupun ca la 26 de ani ar trebui sa fim capabili sa luam decizii, mai ales in situatia asta, fara sa fim conditionati de familie. Ce relevanta ar avea o mica diferenta de varsta, daca relatia ar merge bine. E foarte posibil ca tot tu sa-l fi determinat sa spuna asta. Daca nu o sa invatam sa luam decizii noi, o sa ne traiasca viata mama, tata si multe alte persoane!

Adrian Isacianu 1:10pm Oct 14
“Familia mea nu trebuie sa afle acest adevar ACUM….” inseamna ca daca il va afla altcandva va fi ok? Daca voi doi va simtiti bine si construiti frumos in ciuda diferentei impresionanta de varsta dintre voi, ce rol mai are familia ta de baza?

Adrian Isacianu 1:17pm Oct 14
Presupun ca te-a placut enorm, te-a dorit deosebit, te iubeste nebuneste si ia fost frica sa iti spunsa ca este mult, mult mai tanar decat tine deoarece ti-ai exprimat dorinta unui barbat mai mare in ani langa tine. Cum este relatia intre voi conteaza.

Catalin Lazar 8:13pm Oct 15
mi se pare neverosimil, mesajul…

Adrian Isacianu 12:16pm Oct 16
Un mesaj cat se poate de verosimil: spuneti adevarul despre varsta individului familiei d-voastra de baza si dupa aceea vedeti-va de viata personala. Sigur va apare un barbat de aceeasi varsta sau mai mare ca etate.8-)

Centrul Terapii Borri 9:51pm Oct 17
o sa il cresti…ha


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile