implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatVorbeam cu un baiat, era foarte dragut, se comporta foarte frumos, vorbeam non stop, apoi am inceput sa rarim discutiile pentru ca o avea pe bunica lui bolnava, in spital.

Terapeuti RO 7:27am Sep 12
Mesaj:
Buna ziua,Am si eu o mare nelamurire. Vorbeam cu un baiat,era foarte dragut,se comporta foarte frumos,vorbeam non stop,apoi am inceput sa rarim discutiile (el o avea pe bunica lui bolnava) si l-am intrebat ce s-a intamplat,de ce nu mai vorbim ca la inceput si mi-a spus ca este suparat,deprimat,de bunica lui,mereu era prin spital,etc. Au urmat 2 zile in care nu am mai vorbit deloc dupa care i-am dat eu mesaj si l-am intrebat daca e bine si mi-a spus ca nu, ca a murit bunica lui,i-am spus dumnezeu s-o ierte si nu am mai vorbit de atunci.Eu ce ar trebui sa fac in situatia asta? El nu spune absolut nimic. Sa-mi iau gandul de la el sau sa astept poate isi revine? Oare s-a schimbat doar din cauza asta?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:54am Sep 12
aparent este foarte atasat de bunica lui, caz in care decesul/pierderea ei poate sa fie foarte dureroasa si sa aiba, cum este normal si sanatos, nevoie de o perioada de doliu. Nu prea ii poti cere eforturi afective in aceasta perioada. Incearca sa fii empatica si suportiva. Spune-i ca esti alaturi de el daca si cand care nevoie, ca intelegi ca este o perioada dificila pt el, etc. Succes!

Alex Glazy 10:51am Sep 12
daca iti pasa de el neaparat, trebuia sa fi alaturi de el focusata pe situatia bunicii lui, dar tu(pot paria ca esti adolescenta) erai centrata sa-l seduci, iar lui nu-i ardea de lucru asta. Daca investeai putina compasiune in relatia lui probabil ca il castigai pt. mult timp.Mai pe intelesul tuturor trebuia sa-i propui sa te duci cu el la spital s-o vizitati pe bunica, sa propui sa-i duceti un cadou la spital, sa te prezinte, ca poate o mai bucura si pe ea sa-si vada nepotul cu cineva alaturi , dar… cand esti egoista, asa se intampla.Tu cand ai o mare problema , preferi ca cel care te place sa te vrea doar pentru el nepasandu-i de ingrijorarile tale, in loc sa te sustina in tot ce faci, si sa lupte alaturi de tine sa-ti rezolvi neimplinirile’?Gandeste-te!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile