consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Vorbeam cu un baiat, era foarte dragut, se comporta foarte frumos, vorbeam non stop, apoi am inceput sa rarim discutiile pentru ca o avea pe bunica lui bolnava, in spital.

Terapeuti RO 7:27am Sep 12
Mesaj:
Buna ziua,Am si eu o mare nelamurire. Vorbeam cu un baiat,era foarte dragut,se comporta foarte frumos,vorbeam non stop,apoi am inceput sa rarim discutiile (el o avea pe bunica lui bolnava) si l-am intrebat ce s-a intamplat,de ce nu mai vorbim ca la inceput si mi-a spus ca este suparat,deprimat,de bunica lui,mereu era prin spital,etc. Au urmat 2 zile in care nu am mai vorbit deloc dupa care i-am dat eu mesaj si l-am intrebat daca e bine si mi-a spus ca nu, ca a murit bunica lui,i-am spus dumnezeu s-o ierte si nu am mai vorbit de atunci.Eu ce ar trebui sa fac in situatia asta? El nu spune absolut nimic. Sa-mi iau gandul de la el sau sa astept poate isi revine? Oare s-a schimbat doar din cauza asta?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:54am Sep 12
aparent este foarte atasat de bunica lui, caz in care decesul/pierderea ei poate sa fie foarte dureroasa si sa aiba, cum este normal si sanatos, nevoie de o perioada de doliu. Nu prea ii poti cere eforturi afective in aceasta perioada. Incearca sa fii empatica si suportiva. Spune-i ca esti alaturi de el daca si cand care nevoie, ca intelegi ca este o perioada dificila pt el, etc. Succes!

Alex Glazy 10:51am Sep 12
daca iti pasa de el neaparat, trebuia sa fi alaturi de el focusata pe situatia bunicii lui, dar tu(pot paria ca esti adolescenta) erai centrata sa-l seduci, iar lui nu-i ardea de lucru asta. Daca investeai putina compasiune in relatia lui probabil ca il castigai pt. mult timp.Mai pe intelesul tuturor trebuia sa-i propui sa te duci cu el la spital s-o vizitati pe bunica, sa propui sa-i duceti un cadou la spital, sa te prezinte, ca poate o mai bucura si pe ea sa-si vada nepotul cu cineva alaturi , dar… cand esti egoista, asa se intampla.Tu cand ai o mare problema , preferi ca cel care te place sa te vrea doar pentru el nepasandu-i de ingrijorarile tale, in loc sa te sustina in tot ce faci, si sa lupte alaturi de tine sa-ti rezolvi neimplinirile’?Gandeste-te!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile