consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma cu o luna l-am prins pe prietenul meu cu tot felul de minciuni legate de locul unde se afla. Nu pot sa mai am aceeasi incredere in el.

Terapeuti RO 9:16am Feb 7
Mesaj:
Buna! Problema mea tine de relatia pe care o am de aproape un an. In urma cu o luna, l-am prins pe prietenul meu cu tot felul de minciuni legate de locul unde se afla. Mi-a recunoscut, a zis ca nu stie de ce mi-a ascuns ca in fond nu a facut nimic, ca ii pare rau, ca va face tot posibilul sa ma faca sa imi recapat increderea in el. Am decis amandoi sa luam o pauza, nu s-a patut pentru ca am tot continuat sa vorbim la fel ca inainte, numai ca eu nu pot sa mai am aceeasi incredere. Imi fac tot felul de filme in cap, mi se pare ca m-ar putea minti la fel de simplu ca data trecuta si nu stiu cum mi-as putea rezolva aceasta problema.. Ce ar trebui sa fac ?

Botezat Radu 9:32am Feb 7
ati putea sa va ganditi inca o data la ce va doriti de la aceasta relatie cu adevarat… poate cautati un pretext pt a iesi din aceasta relatie… dvs stiti cel mai bine

Viorel Mocanu 10:04am Feb 7
trebuie stiut unde se ducea prietenul tau… sa nu aiba vicii ascunse si aici e un semn de intrebare…. daca nu mergea la alte femei probabil frecventeaza baruri sau sali de jocuri etc… e important ce anume va ascunde… si cred ca va ascunde exact lucruri pe care dumneavoastra nu le acceptati si el stie asta – “daia” se nasc si minciunile lui…..

Psihoblue Madalina Chitac 11:08am Feb 7
Daca ati avut o atitudine critica fata de el, daca nu s-a simtit inteles in relatie cu dumneavoastra, se poate sa fi dezvoltat o oarecare frica de a fi judecat si de aici evitarea dezvaluirilor. Asta daca e adevarat ca nu stie de ce v-a mintit.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile