consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost casatorita timp de 6 ani cu un barbat indiferent si egoist.

Terapeuti RO 11:58am Jan 14
Mesaj:
Buna ziua!
As dori sa ma ajutati intr-o problema foarte importanta pentru mine.
Am fost casatorita timp de 6 ani cu un barbat indiferent si egoist. Am rezistat atata timp deoarece l-am iubit in primii 3 ani de casnicie iar in ultimii ani nu am avut curajul de a divorta. Mentionez faptul ca am un copil cu fostul sot, in varsta de 2 ani, care se afla in grija mea. Desi am fost constienta de faptul ca singura solutie de a-mi schimba viata este sa divortez, am crezut ca sunt o persoana care nu poate sa reuseasca singura in viata (din punct de vedere financiar am fost dependenta de sot…de 3 ani). In momentul de fata merg la psihoterapie (de aprox. 4 luni), am divortat de tatal copilului meu de 2 luni si urmatorul pas este sa imi gasesc un loc de munca. Datorita situatiei financiare in care ma aflu, nu voi mai putea sa mai merg nici la psihoterapie desi imi este frica sa renunt dar nemaiavand bani…sunt nevoita. Sunt o fire optimista, stiu ca intr-o buna zi imi voi gasii acel loc de munca, stiu ca voi putea, prin munca, sa ajung la o stabilitate financiara.
Problema cea mare pentru mine este ca, nu am gasit nimic de lucru pana acum si constat ca nu pot avea o multumire sufleteasca pana ce nu devin independenta financiar. Imi este foarte greu sa ii asigur cele necesare copilului si din acest motiv am momente in care simt frica, nesiguranta pentru ziua de maine. Nu primesc ajutor din partea nimanui, nu am pe nimeni si nici nu as vrea sa primesc, nu vreau sa vad pe cineva ca ma compatimeste…nu vreau pomana, vreau sa muncesc. Sunt sigura ca gresesc undeva…dar nu stiu unde.
Va rog…se poate sa-mi spuneti care este punctul dumneavoastra de vedere?
Multumesc!

Botezat Radu 12:06pm Jan 14
pana gasiti un loc adecvat de munca, incercati totusi sa cereti ajutorul persoanelor in care aveti incredere. Nu merita sa suferiti in plus din cauza mandriei ;) . In ceea ce priveste psihoterapia… poate reusiti sa negociati cu terapeutul dvs

Terapeut Masaj 12:33pm Jan 14
Daca sunteti interesata de un loc de munca,decent, civilizat, cu posibilitati de avansare si de crestere in timp a venitului dvs, atunci va rog sa ma contactati prin mesaj privat. PS: nu are legatura cu masajul.

Otilia Mazilu 12:40pm Jan 14
Dar tu ai o idee ce anume iti doresti sa faci? Sti ceva despre abilitatile tale? Te pot ajuta si eu aici, daca doresti, dar nu cu un loc de munca! Poti sa imi scriin privat!

Iuliana Alexe-vlasceanu 1:42pm Jan 14
acceptati ajutorul persoanelor apropiate ,macar pentru copil pana va gasiti un loc de munca,n-ar fi corect pentru acesta sa fie privat de anumite nevoi………este de apreciat faptul ca va doriti o independenta financiara dar nu cu riscul ca acest copil sa sufere

Psiholog Constantin Oprea 6:34pm Jan 15
E bine să cereți ajutorul altora pentru a ieși din această situație dificilă în care vă aflați.Ba din contră tocmai acum aveți nevoie de cât mai multe idei care să va scoată din problemă.Dacă pot să-ți fiu de folos cu ceva contactează-mă în privat!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed