implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt casatorita de 7 ani cu un barbat foarte gelos si posesiv, care m-a indepartat de toate prietenele, chiar si de parinti, iar eu i-am permis, dar nu mai rezist.

Terapeuti RO 7:35pm Feb 4
Mesaj:
Buna seara.Sunt casatorita de 7 ani cu un barbat f gelos si posesiv care m-a indepartat de toate prietenele chiar si de parinti iar eu i-am permis.Acum mama ma acuza ca mi-am batut joc de ea in toti anii acestia pentru ca m-a ajutat cu bani iar eu nu am ajutat-o cu nimic.Mentionez ca am si o fetita cu sindrom down de 5 ani pentru care am vrut sa aiba tata dar nu mai rezist.Sotul nu munceste,doar eu am adus bani in casa.Nu vreau sa-mi pierd mama si ma dor vorbele ei.M-am saturat de presiunile sotului dar nu am curaj sa-i zic

Denissa Toma 8:26am Feb 5
Ati spus foarte bine ca “i-ati permis”. Totusi, acum simtiti nevoia sa schimbati ceva in relatiile cu cei din jur, insa nu gasiti modalitatea de o face. Va recomand sa discutati cu un psihoterapeut si impreuna sa gasiti resuresele (ale dvs) cu ajutorul carora sa incepeti sa relationati in mod diferit. Va doresc multa sanatate si rabdare:)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile