consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita de 7 ani cu un barbat foarte gelos si posesiv, care m-a indepartat de toate prietenele, chiar si de parinti, iar eu i-am permis, dar nu mai rezist.

Terapeuti RO 7:35pm Feb 4
Mesaj:
Buna seara.Sunt casatorita de 7 ani cu un barbat f gelos si posesiv care m-a indepartat de toate prietenele chiar si de parinti iar eu i-am permis.Acum mama ma acuza ca mi-am batut joc de ea in toti anii acestia pentru ca m-a ajutat cu bani iar eu nu am ajutat-o cu nimic.Mentionez ca am si o fetita cu sindrom down de 5 ani pentru care am vrut sa aiba tata dar nu mai rezist.Sotul nu munceste,doar eu am adus bani in casa.Nu vreau sa-mi pierd mama si ma dor vorbele ei.M-am saturat de presiunile sotului dar nu am curaj sa-i zic

Denissa Toma 8:26am Feb 5
Ati spus foarte bine ca “i-ati permis”. Totusi, acum simtiti nevoia sa schimbati ceva in relatiile cu cei din jur, insa nu gasiti modalitatea de o face. Va recomand sa discutati cu un psihoterapeut si impreuna sa gasiti resuresele (ale dvs) cu ajutorul carora sa incepeti sa relationati in mod diferit. Va doresc multa sanatate si rabdare:)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile