Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De la o vreme nu mai suport sa aud termenul “dragoste” sau “sex”, iar sotul meu incepe sa ma enerveze in fiecare zi ca vrea sa facem dragoste.

Terapeuti RO 12:53pm Feb 4
Mesaj:
Buna ziua! Ma numesc luiza si am o relatie de 6 ani si un baiat de vreo 3 ani. Nu stiu ce se intampla cu mine dar de la o vreme nu mai suport sa aud termenul dragoste sau sex, iar sotul meu incepe sa ma enerveze in fiecare zi ca vrea sa facem dragoste….stiu ca e anormal dar el nu o zice pe un ton din suflet, o zice ca si cum mi-ar face o programare “ne iubim si noi in seara asta” vi se pare normal? Sau eu incep sa innebunesc. Astept un raspuns. Multumesc!

Terapeut Masaj 1:58pm Feb 4
vorbiti cu sotul sa schimbe abordarea,altfel inrautateste lucrurile

Luminita Panait 1:07pm Feb 6
Daca simtiti ca este prea mare presiunea pusa asupra dvs, puteti sa stati de vorba sincer cu prietenul dvs si sa ii spuneti tot ce simtiti. Este frumos ca este atras permanent de dvs, dar daca nu stie ce simtiti si ce ati prefera, nu isi poate schimba atitudinea. In cazul in care nu reusiti sa ajungeti la o intelegere, mergeti la un terapeut de cuplu.

Catalin Lazar 10:42am Feb 8
Lipsa de atractie sexuala se manifesta fata de sot sau in general, va confruntati cu o scadere de libido? Credeti ca sotul ar putea fi cauza?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita