consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Din cauza posesivitatii indepartez toti barbatii cu care intru in relatie. Mi s-a spus in repetate randuri sa am rabdare, dar pur si simplu nu pot.

Terapeuti RO 9:23am Sep 29
Mesaj:
indepartez toti barbatii.
buna ziua.am tot incercat sa fiu cu cineva care imi place,dar din cauza posesivitatii ii indepartez.mi s-a spus in repetate randuri sa am rabdare si pur si simplu nu pot.ce sa fac sa ma pot controla?din dorinta de siguranta si din dorinta de a cauta si da afectiune grabesc lucrurile si stric tot.

Oana Bodor 2:27pm Sep 29
Nu prea inteleg cum anume procedezi, dar pot sa-ti spun un lucru: un catel, sau un caine mai mare iti poate da un sentiment de siguranta, ofera si apreciaza afectiunea…chiar daca este in lesa. Un barbat este o fiinta umana; are nevoie (ca orice fiinta umana) de libertatea de a decide unde si cu cine vrea sa fie. Stai de vorba cu un psihoterapeut despre aceste tendinte posesive. Intre timp… o pisica te poate invata mai mult despre libertatea personala in relatii.

Clau Anki 9:41pm Sep 29
Da… autocontrolul se invata; nu te nasti cu el. Tota asa te poate invata un specialist cum sa ai o mai mare toleranta la frustrare. Daca iti este afectata calitatea vietii, atunci te sfatuiesc sa apelezi la un psihoterapeut. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile