consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi se pare ca prietenul meu este atras de alte fete, in special de una care seamana cu o fosta prietena. El imi tot spune ca sunt geloasa, posesiva si ca doar eu contez pentru el.

Terapeuti RO 10:37am Dec 5
Mesaj:
Buna ziua! Mi-a luat ceva timp pana sa ma decid sa cer sfaturi cu privire la problemele dintre mine si partenerul meu, si va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie. La inceput aveam o relatie frumoasa, nu am regretat pasul facut… Insa de ceva timp (el spune ca se intampla numai in mintea mea, insa nu sunt singura care observa), este atras de alte fete, in special una care seamana cu o fosta prietena. Eu am facut totul pt el, absolut totul, insa calitatile pe care le am eu le observa la alte persoane de sex feminin cu care interactionam.Ma doare lucrul acesta, pt ca eu nu am ochi pt altii, nu observ calitati la alti barbati, dar el, in schimb face asta. Imi tot spune ca sunt geloasa, posesiva, dar cateva persoane m-au atentionat cu privire la comportamentul lui. Dupa ce termina sa ma mai jigneasca, eu ii propun sa luam o pauza, sa stam departe unul de altul o perioada de timp, dar se schimba total si imi repeta ca ma iubeste ca numai eu contez pt el. Va rog, ajutati-ma sa gasesc o solutie. Toate cele bune!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:42am Dec 5
daca apar dificultati intr-un cuplu… dificultati care par sa nu aiba raspunsuri… atunci indicat ar fi sa incercati consiliere de cuplu, binenteles de comun acord. Pe de alta parte, daca dvs nu va simtiti ok in aceasta relatie… aveti optiunea de a o incheia si merge mai departe. Succes!

Mihaela Comisel 11:09am Dec 5
Nu ati precizat varsta si durata de cand sunteti impreuna. Problema nu este la el, dvs. aveti o problema cu increderea in propria persoana. Poate niste sedinte de psihoterapie, v-ar ajuta sa va lamuriti in legatura cu trecutul dvs., cu nevoile si dorintele dvs., cu alegerile pe care le faceti si cu faptul ca "eu am facut totul pentru el, absolut totul"!!. Nimeni nu va este dator si nu s-a nascut sa va faca sa va simiti bine in pielea dvs. daca dvs. nu doriti asta!

Daniela-Monica Guzu 12:02pm Dec 5
Prietenul tau a avut si relatii amoroase cu femeile descrise de tine? Felul cum pui tu problema (cu dedicatul total, interdictiile de orice fel si tiparul " daca eu nu fac asta atunci este obligatoriu ca nici tu sa nu faci" ) imi suna foarte mult a IUBIRE CONDITIONATA, a dependenta emotionala. Cunosti care este diferenta intre iubirea conditionata si cea neconditionata? EIIIIII…vezi….un punct bun de plecare in rezolvarea situatiei dintre voi. Si desigur va recomand sa vizitati un psihoterapeut. :) ) Vizita la el/ea face MINUNI :) )

Daniela-Monica Guzu 12:39pm Dec 5
Vreau sa precizez ca in cazul diagnosticului de ejaculare precoce, care nu are o cauza organica, asa zis problema este la ambii parteneri ai cuplului. Se poate depasi problema prin participarea ambilor parteneri la procesul terapeutic. Cine este familiar cu terapia sexuala intelege perfect ceea ce spun.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed