consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubita mea a suferi acum 1 an din cauza ca ea ma iubea si eu eram cu alta. Acum sunt cu ea, dar isi aduce aminte de momentele acelea si vrea sa moara, plange si e mereu trista. Ce sa fac?

Terapeuti.ro 8:08am Dec 11
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Iubita mea a suferi acum 1 an in urma, din cauza dragostea ea ma iubea si eu eram cu alta si acuma sunt cu ea si ea iti aduce aminte de momentele celea si vrea sa moara vrea plinge e mereu trista ce sa fac ?


Botezat-Antonescu Radu 8:35am Dec 11
mergi cu ea la o consiliere de cuplu!

Lia Oltean 9:13am Dec 11
Investigați problema împreună cu un psihoterapeut în cuplu, acesta putând ulterior să recomande un alt format (de exemplu, cel individual).

Adriana Spataru 1:32pm Dec 11
Depinde de situație. Dacă ați fost cu amîndouă în același timp , e de înțeles. E foarte greu să mai aibă încredere. Consultați un specialist si cu multă răbdare , dragoste si dedicație veți reușii să treceți peste impas. Succes

Fanache A. Remus 11:48pm Dec 11
In primul rand, trebuie sa ii recastigati increderea pierduta, iar asta se face cu mult efort din partea dvs si in timp. In al doilea rand, discutati cu ea si vedeti ce parere are despre o consiliere de cuplu la un psihoterapeut specializat pe relatii de cuplu, iar daca ea e de acord, mergeti impreuna si urmati recomandarile terapeutului. Daca ea nu e de acord, mergeti doar dvs, poate in timp, dupa ce vede ca v-ati schimbat, va accepta sa mearga si ea.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier