consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorit si am 2 copii. In urma cu 2 ani am inceput o relatie extraconjugala cu o colega de serviciu. Stabilisem reguli, ca nu ne incurcam unul pe altul. Dar ne-am indragostit unul de altul. Acum merge la psiholog sa se trateze de mine si a inceput o relatie noua. Insa ma vrea pe mine, cum si eu o vreau pe ea…

Terapeuti.ro 7:04am Sep 3
Mesaj anonim:

buna ziua
Sunt casatorit si am 2 copii.In urma cu 2 ani am inceput o relatie extra conjugala cu o colega de serviciu. La inceput totul era atractie. Si ea avea pe cineva cu planuri de casatorie etc. Stabilisem reguli ca nu ne incurcam unul pe altul. Toate bune si frumoase pana respectivul a rupt relatia din motive de job. De aici am inceput sa ne indragostim unul de altul cu toate ca ea a suferit enirm dupa fostul. Regulile initiale am dorit sa le pastram. De aici probleme ea merge la psiholog sa se trateze de mine dar vrea o relatie noua . A inceput o relatie niua dar ma vrea si pe mine cum si eu o vreau pe ea. Ne-am despartit de n ori dar iar am ajuns impreuna. Cea mai grea parte e ca nu suport gandul altui barbat. Ea vrea sa aiba o familie cu orice pret spune ca vrea un barbat pe care sa il tolereze pt ca psihologul ei ii spune ca din cauza mea ea indeparteaza barbatii din jurul ei comparandui cu mine. Eu simt ca inebunesc cand stiu ca se intalneste cu el


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:21am Sep 3
cum ar fi sa va dedicati acestei realtii… sa divortati… sa traiti impreuna… sa incercati sa faceti o familie?

Mihaela Comisel 7:34am Sep 3
Vreti si cu "carne" si cu "branza"! Poate ar fi mai bine daca v-ati gandi profund la ceea ce sunteti, ceea ce ati devenit si care au fost cauzele de ati incurajat sau v-ati permis o relatie extraconjugala la serviciu. Ce nu ati avut acasa si ati avut nevoie sa completati din alta parte, care sunt perspectivele unei asemenea relatii, ce faceti cu familia pe care o aveti deja, care sunt responsabilitatile dvs intr-o familia actuala (aveti doi copiii!) si care vreti sa vi le asumati in acest balas? Incercati sa mergeti la un consilier de cuplu cu sotia, sa mai dati o sansa femiliei si copiilor de a creste intr-o normalitate sau apelati individual la un psiholog care sa va ajute sa va intelegeti, sa constientizati drumurile alese.

Ina Melehat 7:36am Sep 3
Ea îi compara pe ceilalţi bărbaţi cu o imagine ideală despre tine,în sensul că eşti un bărbat familist şi tată a doi copii, ceea ce şi ea îşi doreşte. Acesta e aspectul ideal al sentimentelor ei pt tine. Însă aş putea spune cu probabilitate foarte mare,că ea trăieşte un conflict interior pt că imaginea asta ideală a ta se bate cap în cap cu faptul că, concret, ea vede că tu eşti un soţ infidel. Ceea ce nicio femeie nu şi-ar dori.. În concluzie, într-o astfel de situaţie este necesară o decizie din partea ta şi o asumare matură a ei.

Elena Savu 7:36am Sep 3
Lucrurile nedefinite despre cum simtim, cum gandim, cum actionam ne incurca. Cand percepem acest lucru hotaram sa facem o schimbare.Pentru a modifica aceasta stare de confuzie este nevoie de autocunoastere si dezvoltare personala.

Clau Anki 7:38am Sep 3
Ce ati simti fata de sotie, daca ati afla ca va inseala cu un coleg de serviciu???

Roxana Albina 8:52am Sep 3
Cred ca aveti doua posibilitati
1 incercati sa construiti ceva impreuna
2Renuntati definitiv la jocul asta ,va faceti rau unul altuia dar si celorlalti parteneri ,sotia dvs ,iubitul ei timpul vindeca ,ochii care nu se vad se uita chiar daca doare viata nu se termina aici ,ba din potriva viitorul poatr va rezerva ceva mai bun

Marius Dumumitrescu 10:45am Sep 3
"boala lunga moarte singura" si nu pentru unu ci pentru toti cei implicati inclusiv copii. Ezitarea nu poate duce decat la uzura nervoasa si in final la nevroza. Iar de aici pana la a decide/alege gresit nu mai este decat un pas.

Mihaela Salahoru 8:18pm Sep 3
Textul dvs nu include si o intrebare totusi. Este o expunere a situatiei dvs destul de complicata, insa nu apare in mod explicit de ce anume ne-ati scris aici. Ma gandesc ca inca nu sunteti sigur ce fel de decizie sa luati in legatura cu cele mentionate. Poate ar trebui sa consultati impreuna( dvs si colega de serviciu) un consilier psihologic pentru a conveni la o solutie care sa va ajute sa treceti peste acest impas relational. Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile