consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o viata tare complicata si nu stiu cum sa ies dintr-un impas foarte mare.

Terapeuti RO 8:15am Aug 14
Mesaj:
Am o viata tare complicata si sincer nu stiu cum sa ies dintr un impas foarte mare de accea apelez la ajutorul vostru.Am un baietel dintr o relatie anterioara si de curand mama lui mi a zis ca vrea sa ia custodia copilului.Culmea, in aceasi perioada am cunoscut o fata cu 7 ani mai mare decat mine in urma cu 3 luni.respectiva are o relatie cu o persoana care este plecata pe mare timp de 5 luni.la inceput a fost totul o gluma totul a fost o joaca pentru noi.pana de curand cand ne am dat seama ca ne am atasat unul de celalat.Respectiva tot imi zice ca ar vrea sa fie cu mine doar ca nu poate renunta la cel plecat pentru ca nu stie cum va reactiona( cred ca ii este frica putin de el).nu stiu cum sa abordez aceasta situatie.m am atasat foarte mult de ea si parca nu as vrea sa renunt asa usor pentru ca simt ca pot avea un viitor cu ea.mi ar fi de mare ajutor o idee, un sfat. va multumesc anticipat.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:27am Aug 14
doar impreuna stabiliti daca mergeti sau nu impreuna. Luati impreuna hotararea!

Grigoras Nitica 11:24am Aug 14
Atata timp cat ea nu renunta la ”el ”nu vei putea avea un viitor linistit cu ea…Luati masuri in a clarifica situatia acum numai tarziu cand ”el”se va intoarce si este riscul sa suferiti mai tare,ea stand cu el si-apoi…de la-nceput….si tot asa de-o sa” va-nbolnaviti” intr-o relatie” bolnava”…

Carmen Caramlau 8:01pm Aug 15
Eu inteleg ca va aflati in plin divort, daca mama copilului doreste custodia. Daca e asa, din felul detasat in care descrieti situatia, nu va prea leaga mare lucru de ei, sunteti aproape liber sa va refaceti viata si chiar va doriti acest lucru. Doar ca, daca tot vreti sa v-o refaceti, faceti-o cu cap. Planificati relatia, obtineti acordul iubitei, stabiliti ce va face cu barbatul care isi imagineaza ca iubita il asteapta acasa… Intelegeti? Asumati-va alegerile pana la capat, cu responsabilitate. Doar va doriti un viitor impreuna.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile