Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt prea implicat in relatie, prea gelos, pentru ca nu as vrea sa o pierd. Ma deranjeaza si daca iese in oras cu prietenele ei.

Terapeuti RO 10:21am May 9
Mesaj:
Buna ziua.
Ma aflu intr-o relatie de aproximativ 5 luni cu o fata pe care o plac foarte mult,din aceasta cauza ma si deranjeaza daca iese cu altcineva,chiar si fete.Cred ca sunt prea implicat in relatie,prea gelos,pentru ca nu as vrea sa o pierd.Eu daca ies cu o amica la o cafea pe ea nu o deranjeaza,in schimb pe mine m-ar deranja daca ar iesii cu un amic de al ei.As vrea sa stiu cum as putea sa rezolv problema aceasta?

Ionut Grigorescu 10:26am May 9
Ar trebui sa te desparti de ea! Oricum o sa se desparta ea de tine, pentru ca devii insuportabil!

Iolanda Clenciu 10:28am May 9
cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un psiholog care sa te ajute sa intelegi de unde vine aceasta gelozie. de unde pleaca neincrederea ta in ea, sau in oameni in general, si mai ales de ce atata posesivitate. prietenii in viata unui om sunt foarte valorosi. vei sufoca orice persoana langa tine daca te vei comporta in continuare la fel. discuta cu cineva, si incearca sa te cunosti intai pe tine si sa ai incredere in tine. apoi vei avea si in perechea ta.

Botezat Radu 10:29am May 9
ai putea sa ii spui ei ce simti si sa gasiti solutii impreuna, doar sunteti intr-o RELATIE ;) . Succes!

Viorel Mocanu 3:34pm May 9
"Ma aflu intr-o relatie de aproximativ 5 luni cu o fata pe care o plac foarte mult" – in acest caz iti sugerez sa ii faci o fotografie si sa o folosesti drept "icoana"…. ma asteptam sa spui ca o iubesti si ca ii respecti si ei deciziile…. "Cred ca sunt prea implicat in relatie,prea gelos,pentru ca nu as vrea sa o pierd." nu esti gelos… esti POSESIV… si cu "forta" nu vei avea nimic… "Eu daca ies cu o amica la o cafea pe ea nu o deranjeaza,in schimb pe mine m-ar deranja daca ar iesii cu un amic de al ei. " imi vine sa rid citind asta…. Ori te maturizezi ori lasi fata sa isi vada de viata ei…. Fata aceea nu este obiectul tau personal, iar daca tu iesi cu cineva, oare ea de ce nu are voie… ca esti tu POSESIV?

Carmen Caramlau 4:13pm May 9
Un singur sfat: trateaza-ti partenera asa cum vrei tu sa fii tratat. Simplu. Numai bine!

Dana Falchidi 7:18pm May 9
Teama de abandon, frica de singuratate, posesivitate pe post de iubire,neincredere in sine, frica de suferinta,modelele din familie, sunt doar cateva programe pe care le activam in anumite situatii ,cand ne simtim amenintati in vreun fel si suntem pe pilot automat. Provocarea noastra este sa invatam sa iubim ,acordand intreaga libertate de a fi, obiectului iubit. Se poate face asta doar daca vrei si cu munca personala pentru schimbare. Tu poti acum sa faci o alegere: daca vei continua asa, sau, vei schimba. Orce vei alege, va fi drumul pe care il vei parcurge in viata. Drum drept si lumina


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita