consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt foarte geloasa si doresc sa ma tratez de aceasta boala si ma eliberez de suferinta.

Terapeuti RO 10:50am May 19
Mesaj:
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajuta, sunt foarte geloasa din pacate si doresc sa ma tratez de aceasta boala si ma eliberez de suferinta.Sunt dispusa sa vin la sedinte. va rog din suflet sa ma ajutati.

Botezat Radu 10:51am May 19
Excelent, primul pas l-ati facut, urmatorul fiind sa va alegeti un terapeut la care sa va programati si sa incepeti. Succes!

Psihoblue Madalina Chitac 11:41am May 19
Cred ca v-as putea ajuta si va prezint o oferta: http://m.zumzi.ro/fericirea-se-invata-1-2-3-sedinte-psihoterapie-50-min.html

Flor Costa 12:23pm May 19
Buna ziua! Imi pare rau ca va chinuie acest sentiment! As vrea sa va rog sa va ganditi cum va era inainte sa fiti in relatie cu persoana care va declanseaza acest sentiment. Nu il cunosteati, si puteati trai impacata cu dv. Soarta vi l-a adus in cale si probabil ati petrecut clipe minunate pana acum. Gelozia il va face sa fuga, sa minta, doar pentru a capata putin spatiu, sau pentru ca uneori nu poate fi sincer pentru ca v-ar supara. De cate ori aveti ghiara aceea in suflet, care ae numeste gelozie, va rog trageti o gura de aer, spuneti-va ca orice ar fi sunteti destul de puternica pentru a face fata, ca meritati sa fiti iubita, ca momentan situatia este buna si daca se va schimba veti vedea atunci cum actionati. Acum sunteti in siguranta! Nu-i asa?

Carmen Caramlau 9:13pm May 19
Gelozia pe care o resimtiti este un dezechilibru emotional care vine la pachet cu nesiguranta, cu stima scazuta de sine si cu frica permanenta ca-l veti pierde pe cel iubit. Ca sa echilibrati balanta, dumneavoastra puneti in celalalt taler un comportament abuziv, care va reda oarecum controlul asupra celuilalt, aducandu-va iluzia unui castig temporar. Aveti nevoie de terapie de eliberare emotionala. Suntem atatia terapeuti pe site. Nu aveti decat sa alegeti unul si sa mergeti la prima sedinta. Succes!

Taugner Lucian 7:11am May 20
contactati unul dintre terapeutii de pe site, in functie de zona in care sunteti


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile