Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu are 22 ani, dar de 2 luni nu mai facem sex decat o data pe luna.

Terapeuti RO 9:14am May 14
Mesaj:
Buna ziua,
Sotul meu are 22 ani dar de 2 luni nu mai facem sex,decat odata pe luna lucru care pana acum se intampla aproape zilnic.Cand il intreb imi spune ca e obosit de la munca,dar si pana acum se ducea la munca si asta nu a fost o piedica.
Va rog ajutati-ma…oare are pe altcineva?

Botezat Radu 9:20am May 14
ati discutat cu el? este singurul in masura sa va lamureasca, el sau un detectiv particular. Poate este astenic de primavara. Ii puteti sugera sa faca niste analize de sange pt a inlatura cauze organice

Pirvan Marinela 9:20am May 14
Studiaza- i comportamentul, poate chiar are o problema .Incearca sa vorbiti deschis.

Pisiologul De Serviciu 9:31am May 14
Daca te gandesti ca si-a gasit amanta, e posibil sa te inseli. Sunt foarte rare cazurile in care un barbat nu face sex cu sotia pentru ca are o amanta. Mergi cu el un weekend sau cateva zile undeva, la munte, la liniste. Vezi daca vrea sa faca sex. S-ar putea sa te surprinda si sa vrei sa mai stati :) )

Ioana Predi 1:43pm May 14
Acest comportament este rezultatul unor cauze pe care trebuie sa le analizati impreuna: starea de sanatate, probleme la serviciu, in cuplu, o amanta,etc.Nu excludeti nimic!

Holeiciuc Georgeta 5:23pm May 14
Sigur e altcineva in viata lui.

Botezat Radu 6:08pm May 14
chiar asa de sigur este ca are pe altcineva? oare sunt barbatii capabili doar de a insela ca prima optiune?

Carmen Caramlau 8:15pm May 14
Nu e normal si trebuie discutat cu el, dar nu seara, ca repros. Iesiti la o cafea intr-un weekend si vorbeste cu el, intreaba-l ce poti face tu ca sa iesiti din situatia asta. In felul acesta nu pui presiune asupra lui si afli si care e motivul. Daca nu-ti raspunde, are pe altcineva, chiar daca neaga. Atunci fa-i o vizita la munca. Iti vei da seama imediat daca ii face ochi dulci cineva de acolo. Oricum, inarmeaza-te cu rabdare si diplomatie, oricat de greu ti-ar fi. Gandeste-te ca iti va fi mult mai greu daca pornesti cu raul si in forta decat cu binele. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita