consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubitul meu care in urma cu 2 saptamani sustinea ca ma iubeste neconditionat, brusc spune ca nu stie ce simte pentru mine!

Terapeuti RO 8:21am May 7
Mesaj:
iubitul meu care pana in urma cu vreo 2 saptamani, sustinea ca ma iubeste neconditionat si il simteam extrem de inacantat de relatia noastra, brusc spune ca nu stie ce simte pentru mine! mentionez ca are o viata profesionala extrem de agiatata si incarcata! m-a asigurat ca nu e vorba de altcineva, il vad foarte atasat de mine doar ca e nelinistit si agitat ca nu stie exact ce simte pentru mine. ce -i de facut, ce ar trebui sa inteleg? multumesc!

Paula Ţintă 8:23am May 7
Poate are probleme la serviciu si nu vrea sa te supere. Ai rabdare.

Botezat Radu 8:25am May 7
de cat timp sunteti impreuna? poate are nevoie de putin spatiu afectiv, avand in vedere ca are un job stresant. Poate ca se simte vinovat ca nu mai are suficienta energie de acorda si dragostei (relatiei) cu dvs

Iolanda Clenciu 8:26am May 7
in viata fiecarui om sunt momente mai bune sau mai putin bune. poate iubitul tau se afla in fata unui moment delicat. cred ca cel mai bine ar fi ca o perioada sa i fii suport, si pur si simplu sa observi ce se intampla, ce se schimba, ce l face sa se simta mai bine si ce l distanteaza de tine. nu trage concluzii pripite, doar observa. vei afla multe intre timp

Carmen Caramlau 6:41pm May 7
Intr-o astfel de situatie, sprijinul neconditionat este cel mai potrivit. Si nu va bazati ca nu a aparut si o alta femeie. Anuntati-l ca-i sunteti alaturi, ca-i oferiti timpul necesar, tratati-l ca pe un pasa, dar stabiliti exact cat timp anume (daca rezistati trei luni de abandon personal si daruire totala, incercati). Apoi vedeti ce iese. Si daca merita efortul. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed