consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baietel de 4 ani care spune greu cuvinte, nu leaga propozitiile si nu vrea sa faca la olita.

Terapeuti RO 7:53am Aug 28
Mesaj:
buna ziua ! as avea o intrebare? am o nelamurire am un baetel de 4 ani si spune cuvinte dar mai greu si nu leaga propozitiile si nu vrea sa faca la olita .. am fost cu el la logoped dar degeaba si la doctori si a zis ca este sanatos.. nu vrea sa zica cum al cheama ce as putea face e mai incapatinat, ce as putea face ca sasi dea drumul la vrb si sa faca la olita intelege tot dar nu vrea sa zica si sa faca la oala….. va multumesc

Remus Sandu 8:16am Aug 28
Copii cu probleme de acest gen pot începe un program atent conceput de suplimentare şi dietă : http://wp.me/p48646-10Q”S-a conturat un fenotip clinic comun cu predominanţă masculină, autism, probleme senzoriale, tonus muscular scăzut, dificultăţi de coordonare, alergii alimentare şi simptome gastrointestinale. Per total, 181 de familii (97%) au raportat îmbunătăţiri spectaculoase într-o serie de aspecte, incluzând limbajul, imitaţia, coordonarea, contactul vizual, comportamentul şi percepţia senzaţiei durerii.”


Cristina Cristea 9:04am Aug 28
Duceti-l la un psihiatru pediatric , pentru a elimina o eventuala problema neurologica . Daca sunteti din Bucuresti , va recomand eu unul . Daca nu e nimic, poate doar e o incapatanare dusa la extrem, mai sunt cazuri. Psihiatrul va va sfatui ce sa faceti . Nu ati spus la ce doctori ati fost, spuneti ca nu vrea sa vorbeasca dar, poate vorbi? Nu spuneti. Poate fi doar incapatanare .

Grigoras Nitica 12:43pm Aug 28
Faptul ca spune cateva cuvinte este un semn bun,aplicati jocuri in care sa-l stimulati in a vb.cat si ptr.a-si face nevoile la olita.Cand are nevoi stimulati-l in a le cere,spune el fara a va exprima dvs.in locul lui si complimentati-l la fiecare cuvant,reactie pozitiva.Daca ati incercat toate metodele si nu a fct.,consultati un psihiatru pediatric exact cum a specificat Doamna Cristina.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile