Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un baietel cu autism si vrem un coordonator in terapie, ne puteti ajuta?

Ileana-Mihaela Vasile 8:39pm Jun 27
Buna seara !Am un baietel cu autism si vrem si noi un coordonator in terapie,ne puteti ajuta?

Maria Tatiana 11:39am Jun 28
In ce oras este baietelul?

Ileana-Mihaela Vasile 11:44am Jun 28
suntem de la Petresti, jud D-ta ,la 70 de km pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Maria Tatiana 11:56am Jun 28
Eu sunt in Cluj si face mai dificila implicarea, insa daca imi trimiteti mai multe detalii pe privat despre situatia concreta medicala va pot ajuta cu informatii si indrumari.

Ileana-Mihaela Vasile 1:32pm Jun 28
multumesc !

Lorelei Blue 12:06pm Jul 4
vorbiti si cu un terapeut Bowen :)

Monica Berceanu 7:46pm Jul 21
puteti sa ma contactati oricand, va ajut cu mare drag, Mihaela Vasile!

Anca Gnf 4:37am Jul 24
Puteti incerca si la Fundaţia Minți Deschise are sediul in Bolintin Vale si va e mai aproape

Remus Sandu 9:27am Jul 24
Presupun că v-ar ajuta şi articolele de aici http://www.alergicblog.ro/psihiatrie/tulburarile-de-spectru-autist/

Anghel Elisabeta Elena 12:11pm Jul 24
Cred ca cei de la Asociația Aita vă pot ajuta.

Psiholog Focsani 12:12pm Jul 24
Nu stiu cati ani are baietelul, insa cu cat se intervine mai repede este mai bine pentru el. Nu neglijati socializarea, pentru ca nu este de ajuns sa aveti programe terapeutice bine structurate. Copilul trebuie sa invete sa interactioneze cu ceilalti de varsta lui, in diferite situatii. Dumneavoastra trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si putere, pentru ca alaturi de terapeuti sa va ajutati copilul. Aveti un rol extrem de important in recuperarea lui. http://www.psihologfocsani.ro/autism/;

Bowen Cluj Oana Haragus 10:23am Aug 9
BOWEN SI HOMEOPATIE LA DR GENTIANA CIUBUC 0745159215

Bowen Cluj Oana Haragus 11:23am Aug 9
IN BUCURESTI SUNT 2 TERAPEUTI BOWEN SOT SI SOTIE DIN CATE STIU, SPECIALIZATI PE COPII CU AUTISM , CU REZULTATE EXCEPTIONALE

Aliona Vetrici 6:19pm Aug 9
Mihaela putem vorbi pe tema asta sanse sunt..

Andrea Vescan 11:43am Aug 11
Buna ziua.intrati va rog pe portalul SERA Romania,exista un specialist in autism din Franta care vine in mod regulat la Bucuresti si nu numai,sustine comferinte si educa parintii cu copiii cu adiverse forme de autism.D-na se numeste Evelyne Soyez Papiernick,gasiti detalii despre dansa,atat pe net,cat si prin cei de la SERA Romania.este foarte importanta stabilirea corecta a diagnosticului si o evaluare amanuntita a tuturortulburarilor asociate autismului.Succes!

Ileana-Mihaela Vasile 11:46am Aug 11
stiu ca sunt sanse dar din pacate terapia costa f mult…nu putem face fata :(

Aliona Vetrici 11:49am Aug 11
Atunci incepeti cu minimul..cu oincetul.. Nimeni credca nu va obliga…

Andrea Vescan 11:49am Aug 11
stimata doamna,nu cred ca o evaluare a unui specialist care are peste 30 de ani de experienta in autism,poate insemna un cost imens,eu am asistat la o comferinta a dansei acum 2 ani la bucuresti,dansa are carti editate si am vazut cu ochii mei copii tratati de dansa ,care vine cam de 2 ori /an in Romania,o sed de evaluare la dansa costa 50 de euro si dureaza cam 2 ore.Va recomand cu multa incredere,dansa vine de 16 ani in romania in mod repetat si va asigur ca este o profesionista desavarsita!

Ileana-Mihaela Vasile 11:50am Aug 11
la ce sa ma oblige, Aliona Ion Vetrici ?

Aliona Vetrici 11:52am Aug 11
Ati zis ca terapia e ft scumpa si nu puteti fc fata?Uite la acesta intrebvare am dar raspuns..

Ileana-Mihaela Vasile 11:52am Aug 11
nu e vorba de evaluare d-na Andrea Vescan ,normal ca pot sa fac o evaluare,e vorba de terapia cere trebuie facuta zi de zi…aici costa multe 30 /ora ,4 ore pe zi ….daca faci cand se poate e egal cu 0

Ileana-Mihaela Vasile 11:53am Aug 11
normal ca nu ma obliga nimeni,eu am spus doar ca e terapia scumpa,noi de coordonator avem nevoie,ca lucrez eu cu el dar programe sa am

Aliona Vetrici 11:54am Aug 11
Sunt de acord Mihaela cu dum. , incepeti cum am zis mai sus de la min..adika tratament natural..Eu am ft multa lit-ra in rusa credca nu pot sa va traduc tot dar sunt ft multe rezultate pozitive ..

Aliona Vetrici 11:58am Aug 11
Metodele care le aplicam noi in practica sun ft efective pt aceasta diagnoza..Din pacate am putina lit-ra romana mai mult lucrez in ruseste..de aia am si teste clinice in rusa si rezultate ..

Andrea Vescan 12:08pm Aug 11
nu m-ati inteles,dansa nu face doar evaluari are o scoala a parintilor infiintata la craiova si galati in care pregateste educatori si specialisti in autism,totodata educa parintii despre cum sa gestioneze problemele psihocomportamentale ale copiilor sai,terapie ocupationala,kinetoterapeuti specializati pe aceasta afectiune,coordoneaza si elaboreaza un plan de tratament individualizat pt copilul dvs.in functie de evaluarea dansei,iar cand revine in tara,reevalueaza progresiile obtinute,in tot acest timp sunteti ghidata,de catre specialistii care sustin si cunosc terapia dansei…Dansa este cunoscuta in literatura de specialitate si lucreaza cu psihiatrii si neurologi din state si Canada,precum si in Europa,deci este o somitate,ramane sa alegeti metodica adecvata pt copilul dvs…succes!

Cozma Ioan 12:48pm Aug 11
Mihaela Vasile Intrati pe http://autism.ro/forum/ si veti gasi acolo raspunsuri la multe dintre intrebarile dvs si posibilitatea de a contacta direct persoane cu experienta in domeniu din toata tara, inclusiv din zona dvs. Sunt convins ca in cazul unei situatii materiale dificile veti gasi intelegere si ajutor.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita