consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt diagnosticata cu poliartrita reumatoida. Am facut tratament cu medrol, diclofenac duo, enbrel etc. Ce imi recomandati sa fac, pentru ca durerile sunt mari si mobilitatea redusa?

Leontina Bejan 11:30am Jun 12
Buna ziua.Sunt diagnosticata cu poliartrita reumatoida.Am facut tratament cu medrol,diclofenac duo,enbrel etc.Ce-mi recomandati sa fac pentru ca durerile sunt mari si mobilitate redusa

Roxana Damian 1:38pm Jun 15
Kinetoterapie!

Marcela Campian 3:32pm Jun 17
Terapie Bowen

Rafi Petrus 3:41pm Jun 17
Terapia Bowen, da….uitati-va pe acest link la sectiunea cazuistica si observati multitudinea de afectiuni care pot fi tratate cu terapia bowen, printre care si poliartrita reumatoida! Aici fiind doar o mica parte…http://bowtech.ro/ro/category/testimonials/

Yumeiho Bucuresti 5:48am Jun 18
Tratat sau … ameliorate simptomele?

Leontina Bejan 6:02am Jun 18
Pentru ameliorare mai fac uneori cate o injectie de dexametazona.Am facut infiltratii cu diprofos fara a avea rezultate.

Yumeiho Bucuresti 6:23am Jun 18
Personal va recomand kinetoterapia si inotul. De asemenea, interesati-va si de tratament cu venin de albine (http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/terapii/veninul-albinelor-vindeca-si-previne-artrita-1024679).

Leontina Bejan 6:28am Jun 18
Va multumesc mult.

Marlena Zelenka Erdei 9:35pm Jun 19
Tehnica Raindrop ! ( cu 9 Uleiuri Esenstiale Terapeutice – da rezultate foarte bune in boli foarte foarte grave) si actioneaza atat pe plan fizic, cat si mental si emotional

Angela Pochincereda 10:09am Jun 24
Transfer Factor Plus – remediu natural si sigur Este un imunomodulator – Substanta din colostru care actioneaza la nivelul sistemului imunitar

Ioana Dan 3:48pm Jun 24
Statiune balneoclimaterica.Va veti simti foarte bine!Multa sanatate!

Cristiana Alexandra Levitchi 8:12pm Jun 24
va referiti la partea fizica sau la cea psihologica (de cautare a cauzelor bolii dvs) ?

Monica Pester 11:17pm Jun 26
Tratamentul poliartritei reumatoide mai ales in stadiu avansat , ca al dvoastra , este foaret complex . De la antiinflamatorii alopate , suplimente nutritionale , remedii homeopate , pana la balneofizioterapie , kinetoterapie , masaj medical , etc etc . Cu rabdare , vointa , incredere in Dumnezeu si ceva bani , veti reusi sa incetiniti sau stopati evolutia . Succes !

Ludovic Sandulescu 12:56pm Jun 27
Poliartrita reumatoida poate avea cauze psihologice sau cel putin factori psihologici declansatori sau agravanti, ce pot fi descoperiti si inlaturati. Astfel simptomele se amelioreaza si pot aparea vindecari, insa depinde de un complex de factori ( varsta, gravitatea bolii, cauze fizice, alte afectiuni, starea generala , etc.). In poliartrita reumatoida sistemul imunitar este afectat. Este posibil sa fie vorba de emotii si sentimente negative foarte puternice si foarte vechi indreptate impotriva propriei persoane sau impotriva unei forme de autoritate. Poate fi vorba de emotii si sentimente negative neexprimate ( ex. furie, dispret, autocritica, etc.). Oricum, merita investigat si psihologic.

Ioana Bobocea 1:37pm Aug 20
Rog email : ioanabobocea@gmail.com , am remediu AGARICUS MILENA ,va trimit informatii ,au fost rezolvari spectaculoase la unele persoane .

Ioana Bobocea 6:19pm Sep 3
Dupa 9 zile o persoana cu acest diagnostic imobilizata la pat s-a ridicat din pat si merge in carje la recuperare …va pot da telefonul ei .

Gina Ciuca 4:01pm Sep 6
imi place vreau si eu un asemenea tratament Am cerut sieu ajutor

Remus Sandu 8:56pm Sep 6
Bună ziua ! există câteva direcţii terapeutice esenţiale !! Mai întăi teste de intoleranţă alimentară cât mai complete. DIETA: evitarea cerealelor (a glutenului în special, dar după teste de intoleranţă), a solanaceelor, cafelei, tutun, alcool, lactate, precum şi alimente cu lectine. Apropo de lectine merită citit dialogul de aici https://www.facebook.com/groups/alimentatiaveganafarafoc/permalink/10151573330388600/ În plus, merită să vă gândiţi la reducerea sau chiar eliminarea cel puţin temporară a produselor animale.

Remus Sandu 8:58pm Sep 6
Trebuie folosite şi suplimente cum sunt probioticele şi omega 3 cu doze terapeutice de vitamina E, ca sa obţineţi un raport omega 6 şi 3 cât mai bun. Aici am dat mai multe detalii https://www.facebook.com/groups/alimentatiaveganafarafoc/permalink/10151583899618600/

Adrian Isacianu 12:54am Sep 7
Leontina, tratamente specifice in unitati medicale specializate, balneo-fizio-kinetoterapie si recuperare medicala. Diagnosticul se incadreaza in categoria cronic si trebuie tratat cu maxima seriozitate. Sanatate maxima!

Gina Ciuca 4:54am Sep 7
multumesc

Andrea Vescan 11:52am Sep 7
buna ziua,kinetoterapie conservatorie pe viata,mobilitatea este pe primul plan,medicatia nu rezolva cauza decat amelioreaza imflamatia,corticoterapie,deci miscare cat mai multa,evitati manevrele manuale care va solicita incheieturile,pumn,degete in special,deci atentie la gatit si stors rufe si evitati imersia in apa rece a mainilor.

Remus Sandu 11:57am Sep 7
Andrea Vescan: de ce ar folosi cinev corticoterapia ? Nu există deja atâtea alte remedii fără efecte secundare (riscul de diabet, depresia samd) ? Fie chiar şi chimice, cum sunt dozele slabe de Naltrexon, foarte multe efecte pozitive, dar efecte secundare practic nule.

Andrea Vescan 12:00pm Sep 7
corticoterapia ajuta in ameliorarea fazelor acute ale starii imflamatorii si nu se ia decat in acea perioada acuta,in rest preventia deformarilor articulare vizeaza stric recuperarea conservativa a pacienti,niciunul nu a mentionat aici despre importanta kinetoterapiei decat leacuri si remedii,fara miscare doamna risca sa isi deformeze articulatiile,caci aceesta este efectul in timp al bolii,iar corticoizii si antiimlamatoarele mentin boala intr-un stadiu intermediar.

Andrea Vescan 12:02pm Sep 7
cat despre depresie,depinde fiecare cum percepe boala,daca se gandeste nonstop ca este bolnav atunci are sanse sa isi deterioreze sfera psihica ,pe cand daca face sedinte regulate de miscare,si alte metode alternative,poate trai mult si bine cu aceasta boala fara sa ii imfluenteze viata cotidiana si sfera psihosociala.

Raluca Lonean 5:12pm Sep 7
eu va recomand kinetoterapie si/sau terapia bowen. Daca sunteti din cluj si doriti mai multe informatii sau sa va ajut va astept cu un mesaj privat! Sper sa va pot fi de folos! :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile