consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am probleme cu maxilarul, am dureri atunci cand casc sau cand deschid gura brusc uneori.

Sandu Larisa Malvina 8:33am Apr 7
Buna ziua. Am probleme cu maxilarul,am dureri atunci cand casc sau cand deschid gura brusc uneori. Am citit undeva ca as avea lipsa de calciu in oase. A mai patit cineva asa?

Kinetoterapie Reabilitare 12:01pm Apr 7
Este posibil sa aveti probleme cu articulatia temporo-mandibulara sau tulburari la nivelul muschilor(nu ati localzat durerea) mergeti la chirurgie maxilo-faciala pentru un consult si faceti eventual si un RMN

Angela Pochincereda 12:16pm Apr 7
TRANSFER FACTOR CLASSIC – sustine activitatea zilnica a sistemului imunitar
Este recunoscut de ani ca fiind cel mai bun produs pe baza de colostru bovin. Este un produs care sustine activitatea zilnica a sistemului imunitar. Instrueste sistemul imunitar si rezolva multe probleme aparute din diferite motive.

Ramona Chiriloiu 4:10pm Apr 11
Va poate ajuta Terapia Bowen pentru realinierea articulatiei temporo-mandibulare. O prietena a mea, cu o astfel de durere, in forma acuta a scapat de probleme dupa prima aplicare a unei proceduri care se adreseaza zonei. Este buna o evaluare medicala initial pentru a exclude problemele ce tin de chirurgie sau posibile complicatii.

Marcela Campian 11:13pm Apr 11
Da, si eu am pacienta cu probleme grave ale articulatie temporo-madibulare care raspunde foarte bine la tratament. Abordarea poate fi stabilita dupa diagnosticare medicala

Sandu Larisa Malvina 6:53am Apr 12
Multumesc tuturor pentru sfaturi .

Catalin Lazar 9:19pm Aug 16
Angela Pochincereda, daca pun transfer factor la trandafirul japonez o sa faca si flori galbene?

Ioana Bobocea 1:35pm Aug 20
Investigatia prin biorezonanta va evidentia deficienta de nutrienti si nu numai …ei sunt esentiali vietii !Incepeti cu aceasta investigatie ,va recomand .

Pochincereda Angela 5:29am Aug 24
Catalin Lazar, ma mira faptul ca aici nu cunoaseteti de transfer factor. Este molecula noastra din corp, nu este in plante. Este memoria imunitatii. De ce va faceti de rusine vorbind ceea ce ar fi simplu astazi de studiat. Da, afirm daca ar folosi toti si mici si mari acest produs ar fi mult mai putine dureri si suferinte, Multe generatii nu au primit aceasta molecula, prin faptul, ca in istorie se stie ca copii nascuti din 1922 pana la revolutie erau dati la mame dupa a doua sau a treia zi. Ei nu au primit colostru in care sunt FAcTORI DE TARANSFER si din acest motiv generatiile de astazi au o imunitate difecta, din acesrt motiv in mare parte cresc numerul bolilor autoimune…. Numarul bomlavilor creste… Tineretul de azi sufera de… Doriti statistici?

Andrea Vescan 7:04am Aug 25
Buna ziua,eu v-as recomanda sa incercati un osteopat,lipsa ca din oase nu se manifesta prin dureri de maxilar,s-ar putea sa fie o subluxatie sau pur si simplu o afectiune a nervului trigemen,pot fi multe alte cauze la mijloc…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile