consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce sa fac pentru a nu lasa nervozitatea sa puna stapanire pe actele mele?

Terapeuti RO 10:49am Jun 10
Mesaj:
Buna ziua! Stiu ca adolescenta este o perioada a instabilitatii emotionale insa as avea nevoie de niste sfaturi pentru a-mi coordona si controla nervii .Mai exact ce ar fi bine sa fac pentru a nu lasa nervozitatea sa puna stapanire in totalitate pe actele mele ?

Botezat Radu 10:54am Jun 10
ne poti spune mai exact (printr-un exemplu) ce inseamna ‘nervozitatea aceasta’? Daca iti este dificil online, atunci discuta cu consilierul scolar, sau daca esti din Bucuresti iti stau la dispozitie la cabinet. Succes!

Remus Sandu 11:09am Jun 10
Mai întâi de toate nu ai spus dacă eşti fată sau băiat :) Fiindcă adolescenţa este asociată cu creşterea bruscă a androgenilor (ca să poţi începe cu dreptul), iar bărbaţii au de la natură ceva mai mulţi. Uite un interviu cu un psihoterapeut non-conformist, este tradus (click pe butonul de sub video). http://youtu.be/LPY9lPyNzZY În descriere este link către documentarul integral. Cu siguranţă merită să ţii cont şi de ce ziceam în comentariul de aici: http://tinyurl.com/p24llul

Adrian Isacianu 1:08pm Jun 10
Te poti relaxa.

Came Came 2:45pm Jun 10
Sala, meditatie, inot, un sport neaparat fie el si fitness, un curs de dans.

Invingem Stresul Impreuna 2:54pm Jun 10
Sa faci CEEA CE ITI PLACE! Sa te opresti din a face lucruri care iti displac, de a sta mai putin in compania PERSOANELOR cu care te simti inconfortabil, si mai mult cu cele cu care te simti bine. Si da, ia-ti un life-coach. De preferat unul voluntar.

Florin Panoiu 7:46pm Jun 10
Ce fel de acte?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile