Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o fata de 14 ani si de curand am aflat ca se taie pe maini…

Terapeuti RO 6:32am Jun 3
Mesaj:
Am 37 de ani. Am o fata de 14 ani si de curand am aflat ca se taie pe maini. Am divortat de 3 ani dar locuiesc in aceiasi casa cu ea si cu fostul sot. Cum pot sa o ajut deoarece nu vrea sa meaga la pshiolog? Va multumesc.

Rafaila Tony Cabinet Psihologie 6:37am Jun 3
Incercati sa o convingeti sa mearga la psihologul scolar. De asemenea, facand parte din noua generatie ar putea fi tentata sa participe la sedinte de psihoterapie online prin Skipe. Puteti apela la Platforma de Consiliere psihologica si Psihoterapie Online Echilibrul Tau: http://echilibrultau.ro

Muscuri Odette 6:15pm Jun 3
Stima Doamna, fetita dumneavoastra are acest comportament de automutilare,datorat frustrarilor, probabil isi asuma o parte din vina si atunci se pedepseste. Este destul de greu, dar nu de nerealizat, va trebuie mult calm ,sa va accepte ca prieten si sa discutati problemele care o framanta. Deja propunerea dumneavoastra de a merge la psiholog ,a derutat-o mai tare. Ar fi de dorit dumneavoastra sa mergeti la psiholog sa va ajute sa aveti cu ea o relatie de ,,cel mai bun prieten , sa vedeti in ce categorie de parinte sunteti si abia apoi daca ea va decide ve-ti merge impreuna.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita