Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama este o personalitate dominatoare, tata este pierdut in peisaj, iar fratele meu, adolescent, si-a pierdut limitele…

Terapeuti RO 9:16am Jun 9
Mesaj:
Familia mea a luat-o razna
Salutare,
Fac parte dintr-o familie normala, insa cu grave probleme comportamentale. Mama este o personalitate dornica sa se impuna si sa preia controlul(niciodata nu iesi in castig dintr-o discutie). Tata este pierdut in peisaj, incercand sa se strecoare printre neintelegerile familiale. Fratele meu, adolescent, si-a pierdut limitele si nu mai stie sa faca legatura intre normal si anormal.
Un exemplu concret: saptamana trecuta, fratele meu s-a certat cu mama, si-a iesit din minti si a spart un geam. Treburile acestea se intampla periodic la noi acasa, iar in ultima vreme au inceput sa se intensifice.
Eu incerc sa aplanez situatiile de acest gen, dar nu gasesc intelegere din partea nimanui.
In urma unor discutii am reusit sa ii conving sa accepte un ajutor de specialitate.
Va rog sa ma imi spuneti ce fel de consiliere sa aleg pentru ei, si daca exista vre-un serviciu de acest gen decontat de stat.

Neli Pena 1:14pm Jun 10
Exista terapia de familie care face minuni, insa nu stiu daca se face prin institutiile de stat. Trebuie sa cautati un psiholog de la spitalele sau policlinicile de stat. De obicei in spitale se face psihoterapie cu cei internati, dar la dvs. nu este cazul. Aveti de-a face cu conflicte intrafamiliale si trebuie vazut de unde vin si care este cauza.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita