consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Am aproape 17 ani, iar ieri, un bărbat m-a atacat pe strada. Era seara, era în spatele meu, pe trotuar, m-a prins de gura și de mâini,iar eu am început sa tip. Atunci m-a lăsat și a plecat. Simt un gol în stomac și o tristețe continua.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună! Numele meu este Bianca și am aproape 17 ani. Sunt eleva și relația cu părinții mei este destul de buna.
Problema pe care o am are rădăcini mai adânci în trecutul meu,dar lucrul pentru care sunt aici azi e pentru ca ieri un bărbat la vreo 30 și ceva de ani as putea spune ca m a atacat pe strada. Era seara, undeva un pic înainte de ora 9 și în fata mea era un domn. La un moment dat s a oprit în mijlocul trotuarului. Țin sa precizez ca pe tot drumul pana acolo nu s a uitat deloc in spate sau sa dea vreun semn de comportament ciudat. Când s a oprit, m am gândit ca o fi ajuns la destinație sau ceva. Am trecut de el și parca am regretat instant ca nu am evitat sa trec pe lângă el. M am uitat cu coada ochiului în continuu în spate sa vad ce face și am mărit pasul. La un moment dat am văzut ca a pornit și el, și fără sa îmi dau seama, a alergat și a ajuns în spatele meu. M a prins de gura și de mâini și am început sa tip. Când am început sa tip, efectiv m a lăsat și a plecat ca și cum nimic nu s ar fi întâmplat. Am rămas blocata o secunda sau doua și
l am văzut întorcându se și uitându se la mine ca și cum ar fi ceva greșit cu mine. După ceva 2 secunde, am fugit acasă. Acum nici nu știu cum sa ma simt, simt un gol în stomac și o tristețe continua. Sunt speriata și parca nici nu mai doresc sa ies din casa. Nu știu ce sa fac.

Cristina Anghel
Cristina Anghel Buna Bianca! Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Eu le-as povesti parintilor si as da o declaratie la politie. Daca mai exista incidente si cu alte fete/femei, il vor prinde mai usor. Pentru mai multa siguranta, ia niste masuri, cum ar fi: mergi impreuna cu cineva pe unde nu este circulat/la ore tarzii, mergi la un curs de autoaparare, ia cu tine un spray cu piper. O sa iti dea mai multa incredere. Nu in ultimul rand, inarmeaza-te cu curaj. Probabil ca ti s-a simtit si frica. E mai putin probabil sa ataci o femeie care iti poate face probleme, mai simplu e sa te iei de cineva care pare sa se teama si sa nu riposteze. Vorbeste mai mult cu ai tai despre asta! Iti tin pumnii.
Carmen Sorici
Carmen Sorici Bine ca ai scapat doar cu atat, te putea lovi mai tare si sigur avea in minte o agresiune sexuala. Este bine sa vorbesti cu parintii, eventual sa mergeti la politie pentru ca agresorul poate ataca si alte fete. Evita sa mai mergi singura o perioada, in special seara. Esti foarte curajoasa si te-ai descurcat admirabil, Este firesc sa te temi, sentimentul de insecuritate se va estompa in timp si va trece, doar ai reusit sa-l sperii pe agresor. Oricum povesteste si persoanelor din jurul tau. Curaj!
Murariu Anda
Murariu Anda Buna, spune-le parintilor tai despre asta, nu se intampla nimic, sa nu iti fie rusine..ei te iubesc nespus si te sustin neconditionat ! Curaj


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile