Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Am cunoscut un barbat care s-a oferit sa imi vopseasca masina in schimbul a… nimic! Spune ca vrea doar sa fim prieteni, fie si virtuali, iar din pasiunea noastra pentru masini, sa faca o fapta buna. O vad ca pe o prostitutie si as avea remuscari, plus ca sunt maritata.

Mesaj anonim de pe https://terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua, am 30 de ani, sunt casatorita de un an si recent m-am lovit de cea mai mare dilema din viata mea. Nu am copii inca si poate din aceasta cauza proritar in viata mea este masina; o am de multi ani, este masina copilariei mele si sunt foarte atasata de ea, pentru mine este pe locul doi imediat dupa familie. Recent, am cunoscut un barbat (cu care am in comun multe lucruri legate de automobilism) pe o retea de socializare care s-a oferit sa imi vopseasca masina in schimbul a…nimic! Spune ca vrea doar sa fim prieteni, fie si virtuali si din pasiunea noastra pentru masini, sa faca o fapta buna. Eu sunt sceptica, nu am incredere in nimeni si nimic…si in al doilea rand, daca mi-ar cere alte favoruri(probabil sexuale), nu cred ca as putea sa o fac, o vad ca pe o prostitutie si as avea remuscari, plus ca sunt maritata. Desi relatia cu sotul nu e tocmai roz din punct de vedere sexual, nu as putea sa ma gandesc ca m-am vandut de fiecare data cand as vedea masina proaspat vopsita, nu sunt genul asta. Pe de alta parte, cum sa stiu daca chiar o face fara nici un interes? Masina trebuie vopsita oricum si costa cateva mii de lei.
Va multumesc frumos si astept un semn de la dvs.

Gabriela Alexandra Caras
Gabriela Alexandra Caras Scepticismul tau este justificat: totul are un pret in lumea asta, iar atunci cand lucrurile nu sunt clarificate de la inceput si nu exista un schimb echitabil, just si moral, surprizele vor aparea mai devreme ori mai tarziu.
Intrebarea este: pentru ce crezi ca este nevoie de un astfel de compromis ambiguu pentru a-ti vopsi masina? Oare nu ti-ai putea satisface chiar tu aceasta dorinta? Chiar daca mai este poate nevoie de timp pentru asta? Oare nu ar fi mult mai comfortabil pentru tine sa stii ca poti sa iti oferi singura ce ai nevoie, fara a depinde de o alta persoana?
Pe de alta parte, incearca sa fii sincera cu tine: doar acest hobby este ceea ce te face sa intretii legatura cu acest barbat nou din viata ta sau mai sunt si alte nevoi pe care aceasta conexiune ti le indeplineste sau te gandesti ca ar putea sa o faca intr-un viitor? Ce lipseste in relatia cu sotul? Ce nevoi neindeplinite sunt acolo? Doar cea sexuala? Mai sunt si altele?
Tiberiu Seeberger
Tiberiu Seeberger Ați început frumos: nu aveți copii, deci prioritară este mașina. Practic mașina înseamnă copii pentru dumneavoastră așa că nu văd cum să nu vă creeze probleme faptul că un străin vrea să vă vopseasca copilul, să vă coloreze o parte din dumneavoastră cu o parte din el.
Corina Andreea Furdui
Corina Andreea Furdui Sa presupunem ca individul v-a vopsit masina fără sa ia nici un leu.Ce o sa ii spuneti soțului despre cine a vopsit masina, cu ce bani și ce părere oare ar avea el despre acest ” gest de binefacere”?


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed