consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Tatal meu este de bolnav de dementa, iar mama a nu mai suporta situatia. E agresiv si arunca cu ce are la indemana, i se nazare din orice. Mama vrea sa plece si sa-l paraseasca, eu nu sunt de acord sa-l abandonam, dar nu vreau nici mama sa sufere.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna ziua, Nu stiu daca e de domeniul psIhologicului dar eu va adresez o intrebare.De ceva timp tatal meu este de bolnav(dementa).Am incercat sa -l ajutam dar el nu si doreste.Mama A ajun la capatu rabdarii …nu mai suporta situatia.E agresiv si verbal uneori si arunca cu ce are la indemana dupa care se linisteste si nu stie cum sa o impace pe mama.Este tatal meu , nu spun ca a fost un tata exemplu ca a avut tot felul de vicii in tinerete (acum are 73 ani) de la gelozie , bautura si femei Am ajuns in stadiul ca nu mai suportam …nu o lasa pe mama nici noaptea sa se odihneasca ..i se nazare din orice.etc.Mama vrea sa plece si sa l paraseasca ..eu sincer nu sunt de acord..dar nu vreau nici mama sa sufere dar nici pe el sa l abandonam.Mama a mai plecat anul trecut si dupa o perioada s-a intors ..venea iarna ii era teama sa nu dea foc la casa , sa cada pe soba ..Exista o solutie ? Am putea sa l internam undeva ?Ce sfat imi dati ?
Ce as putea sa fac sa le fie bine amandurora..Multumesc !

Pascu Viorica

mai intai va trebui internat in clinica de psihiatrie; discutati, cereti opinia medicului de familie- privind procedurile. Acum are un tratament?

Psiholog Monica Enescu

Psiholog Monica EnescuLoading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile