Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTatal meu este de bolnav de dementa, iar mama a nu mai suporta situatia. E agresiv si arunca cu ce are la indemana, i se nazare din orice. Mama vrea sa plece si sa-l paraseasca, eu nu sunt de acord sa-l abandonam, dar nu vreau nici mama sa sufere.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:Buna ziua, Nu stiu daca e de domeniul psIhologicului dar eu va adresez o intrebare.De ceva timp tatal meu este de bolnav(dementa).Am incercat sa -l ajutam dar el nu si doreste.Mama A ajun la capatu rabdarii …nu mai suporta situatia.E agresiv si verbal uneori si arunca cu ce are la indemana dupa care se linisteste si nu stie cum sa o impace pe mama.Este tatal meu , nu spun ca a fost un tata exemplu ca a avut tot felul de vicii in tinerete (acum are 73 ani) de la gelozie , bautura si femei Am ajuns in stadiul ca nu mai suportam …nu o lasa pe mama nici noaptea sa se odihneasca ..i se nazare din orice.etc.Mama vrea sa plece si sa l paraseasca ..eu sincer nu sunt de acord..dar nu vreau nici mama sa sufere dar nici pe el sa l abandonam.Mama a mai plecat anul trecut si dupa o perioada s-a intors ..venea iarna ii era teama sa nu dea foc la casa , sa cada pe soba ..Exista o solutie ? Am putea sa l internam undeva ?Ce sfat imi dati ?
Ce as putea sa fac sa le fie bine amandurora..Multumesc !

Pascu Viorica

mai intai va trebui internat in clinica de psihiatrie; discutati, cereti opinia medicului de familie- privind procedurile. Acum are un tratament?

Psiholog Monica Enescu

Psiholog Monica Enescu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 325 raspunsuri primite pentru 72 intrebari)