Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIubitul meu mi-a spus sa renunt la relatia cu tata dupa moartea mamei, dar si tata ma intoarce impotriva iubitului si imi cere sa-l parasesc.

Terapeuti.ro 8:35am Feb 25
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua…va rog din suflet sa ma ajutati sa gasesc o solutie la problema care-o am. am o relatie de 1an si iubitul meu de ceva timp este foarte invidios pe tatal meu si mi-a spus sa renunt la relatia cu tata dupa moartea mamei noi am devenit mai apropiati iar gravitatea problemei este ca si tata ma intoarece in potriva iubitului si imi cere sa-l parasesc iar eu nu pot sa renunt la niciunul iar din aceasta cauza certuri sunt zilnic intre noi trei…ce pot face pentru a rezolva aceasta problema?


Cristina Anghel 8:42am Feb 25
De ce este iubitul invidios pe tata? De ce tatal va cere sa parasiti iubitul? invidios = gelos?

Lia Oltean 8:46am Feb 25
Ce anume din ceea ce faci tu în relațiile cu ambii ar putea fi interpretat de ei ca fiind o amenințare? Nu întotdeauna putem controla ceea ce fac și simt ceilalți, însă fiindcă te afectează atitudinea amândurora, ai putea încerca să ai o discuție onesta în care, în mod asertiv, sa le explici ceea ce te deranjează, asumându-ti o parte din responsabilitate pentru ceea ce se întâmplă și explicând cum ai vrea ca lucrurile sa fie ok viitor. Acest lucru nu îți va garanta ca ei își vor schimba comportamentul în direcția dorită, însă, dar e un punct de pornire.

Elena Tudor 9:10am Feb 25
Sa-i puneti fata in fata sa-si rezolve problemels,dupa ce ls spuneti ca nu vreti si nu puteti renunta la nici unul

Psihologul Va Raspunde 10:55am Feb 25
Intra pe net si citeste despre complexul Oedip si Electra. Asta daca nu vrei sa auzi de la un terapeut povestea…

Doina Zamfirescu 11:03am Feb 25
Pare ca nici unul dintre ei nu accepta relatia dvs.cu celalalt. Poate insa ca s-au depasit anumite limite. Si poate ca v-ati implicat prea mult in una din relatii-cu tatal- pentru a alina absenta mamei. Insa rolurile acestor persoane in viata dvs. sunt diferite: unul este parinte si altul partener. Depinde de dvs. sa ii ajutati sa inteleaga acest lucru. Dincolo de perceptia lor exista insa si in dvs. ceva care va face sa intrati in astfel de situatii. Si acest lucru ati putea sa il explorati alaturi de un terapeut. Succes!

Elena Savu 4:01pm Feb 25
Stati toti trei de vorba sinceri si curajosi.Incet si cu empatie hotarati care sunt locurile si rolurile fiecaruia dintre voi in noua relatie de familie. Daca nu puteti singuri cereti ajutor unui psihoterapeut specializat in relatiile de familieSucces!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed