Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 25 de ani, probleme de singuratate si una si mai grava: nu simt nimic de la 14 ani. In copilarie, tata consuma alcool, o batea pe mama si ne scotea afara din casa.

Terapeuti.ro 7:31am Oct 22
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna,ma numesc Mihai,am 25 de ani si cred ca am probleme de singuratate si una si mai grava nu simt nimic.Am inceput sa am o problema de singuratate si sa nu mai am nici un sentiment de pe la varsta de 14 ani.Pot spune ca am avut probleme in familie de genu ca tata consuma alcol si venea acasa si o batea pe mama si ne scotea din casa afara si am suferit mult pe tema asta.dar lucrurile s-au schimbat si nu mai exista aceste probleme dar de la aproximativ 14 an nu mai am nici un sentiment.Am avut si relatie de lunga durata de 5 ani si multe alte relatii trecatoare dar nu am mai avut nici un sentiment.Nu imi dau seama de ce am ales sa stau 5 ani cu fosta prietena pt ca nu am iubit si probabil pt asta nu ne.am nici inteles.Vedeam doar defectele nu puteam sa stau 3 zile numai cu ea simteam ca vreau sa o trimit acasa sa stau singur in camera.Acuma am ajuns sa nu mai stau nici cu parinti de vorba.Vorbesc doar daca sunt intrebat altfel sunt in camera mea uitandu.ma la filme sau ocupandu.mi timpu intr.un alt fel.Care ar fi problema mea si daca ar fi vreo solutie sa imi revin si sa simt si io iubirea sau fluturi in stomac sau cv asemanator cu ce am simtit cand eram mic

Elena Savu 9:13am Oct 22
Foloseste aceasta perioada de viata pentru a face mai mult pentru tine.Incerarca sa afli ce ai putea sa inveti, ce ai putea sa faci pentru a te simti in armonie cu dorintele tale. Pe masura ce te cunosti si te dezvolti vei avea si relatii de munca, prietenie, cuplu cum iti doresti.

Luminita Bînzaru 9:33am Oct 22
Mihai, inteleg din ceea ce spui faptul ca suferinta din copilarie, este inca activa in interiorul tau (inconstientul nostru nu are masura timpului) si te impiedica sa reactionezi prezent si conectat la evenimentele si persoanele curente din viata ta. Recomandarea in acest caz este dubla, respectiv psihoterapie individuala in asociere cu dezvoltare personala realizata fie impreuna cu acelasi terapeut, fie in cadrul unui grup distinct. Desi cu totii ne dorim salvarea printr-o dragoste mare si acesta este dezideratul suprem al fiecarui om, trebuie sa ne pregatim singuri pentru a o putea intalni. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita