consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama are psihoza afectiva bipolara, iar eu am crescut in casa de copii. Sunt foarte neatenta, imprastiata, cand sunt atentionata de iubit discutiile mi se par certuri, nu reusesc sa il privesc in ochi, nu am incredere in mine, nu imi amintesc ca am zis sau facut ceva anume, nu pot fi atenta pe termen lung, sunt mereu in intarziere, impulsiva…

Terapeuti.ro 6:22am Jun 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna, as avea o problema. Sunt foarte neatenta, imprastiata,folosesc lucruri ni nu le pun la loc, sunt atentionata de iubit de fiecare data cand nu fac bine ceva, discutiile pe acele teme mi se par certuri de fapt ,nu reusesc sa il privesc in ochi pe toata perioada discutiei,imi mut privirea atunci cand vreau sa explic ceva sau sa imi amintesc ceva,mi se pare ca sunt certata ca pe un copil,nu am incredere in mine(cand trebuie sa fac ceva nou nu reusesc sa fac pana la capat acel lucru bine , uneori nu imi amintesc ca am zis sau facut ceva anume, in principiu nu pot fi atenta pe termen lung , sunt distrasa de alte probleme, sunt dezorganizata,nu gasesc lucruri atunci cand am nevoie, sunt mereu in intarziere,sunt foarte impulsiva ma enervez repede, prietenul crede ca e posibil sa fie o boala, mentionez ca mama are psihoza afectiva bibolara si ne streseaza zilnic , am crescut in casa de copii unde aveam toate conditiile materiale dar in rest nu se ocupau de noi corespunzator ajungand sa plece multi cu probleme mintale de acolo. Multumesc anticipat!

Botezat-Antonescu Radu 6:31am Jun 17
ceea ce ne spui tu mi se pare a fi complex si te incurajez sa mergi sa vorbesti direct cu un psihoterapeut… este nevoie de timp pt a explora aceasta situatie. Succes!

Istvan Kecskes 6:44am Jun 17
Un exercitiu de concentrare a atentiei este folositor!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile